Tesviye küreği ile çeltik seti (tir ) yapımı
Uzunköprü yapımı özcan lebe tesviye bıçağı 2.20 cm
Uzunköprü yapımı özcan lebe tesviye bıçağı 2.20 cm
Kolay gelsin galiba bütün trakya özcan abiden alıyo tesviyeleri.gerçekten adamın her işi kaliteli helal olsunEkli dosyayı görüntüle 39273Ekli dosyayı görüntüle 39274
Doğru söylüyosun.aslında bıçağın yüz işçiliğini demir tarım yapıyo kalan teferratını özcan yapıyo .tırmık ta gerçekten çok uzmanlaşmışlar esnaflığıda çok iyi .veresiye çok mal sahibi yaptı bizleriTırmık ve bıçakta adamların üstüne yok bu gerçek ne büküldü nede kırıldı
Doğru söylüyosun.aslında bıçağın yüz işçiliğini demir tarım yapıyo kalan teferratını özcan yapıyo .tırmık ta gerçekten çok uzmanlaşmışlar esnaflığıda çok iyi .veresiye çok mal sahibi yaptı bizleri
Lafı bile olmaz.sen bıçağa para vermezsin anca havalı gündendi makinası alırsın para gidecek ya ektirmeye çok akıllısın varyaaaBıçak alacaktım özcan abiden ama amıcam da olunca gerek kalmadı ümit. Dediki jitem amcam ; benim kürek sana da bana da yeter sen o işi düşünme yeğenine daha çok mama ve üst baş al. ))
Bıçak alacaktım özcan abiden ama amıcam da olunca gerek kalmadı ümit. Dediki jitem amcam ; benim kürek sana da bana da yeter sen o işi düşünme yeğenine daha çok mama ve üst baş al. ))
Bıçak alacaktım özcan abiden ama amıcam da olunca gerek kalmadı ümit. Dediki jitem amcam ; benim kürek sana da bana da yeter sen o işi düşünme yeğenine daha çok mama ve üst baş al. ))
Lafı bile olmaz.sen bıçağa para vermezsin anca havalı gündendi makinası alırsın para gidecek ya ektirmeye çok akıllısın varyaaa