Tırtıkale busene daban yerde 1000m² yerden 25 kg lik 47 balya kirac yerde 35 balya bagladım
18 tl den sattik bizSatışı nasıl olur satabilirmiyim tavsiyen nedir ustam 500 dönüm ekecem
18 tl den sattik biz
Tesekkürler tarladan direkBereketli olsun maşallah tarladamı yoksa kapı teslim mi
Yalnız cemalın orda 35 alırsın da bizim burda ya10 yada 15 alırsın sana söyleyımBereketli olsun maşallah tarladamı yoksa kapı teslim mi
Yalnız cemalın orda 35 alırsın da bizim burda ya10 yada 15 alırsın sana söyleyım
Macar fiğ ve kılcıksız buğday karıştırıp güzden ekmeyi deneyin 10 dönüm kadar yerde. Ben Yozgatta bu yıl 20 dönüm ekip deneyeceğim eğer iyi olursa sonraki yıl 200 dönüm ekmeyi düşünüyorum. Macar fiğ kış soğuklarına dayanabiliyormuş
İklim farklı bizde yeşili diz kapağı zor geçiyor adamlarda ot adam boyu oluyorNiye ustam hangi konuda az çıkar bilgi verirsen sevinirim
Yem bezelyesi ve tritikalede öyle onlarıda araştır
Dayanır hocam sıkıntı olmaz. Bizdede 2 3 ay kar var şubatın sonunda eriyor.Bu yıl ektik daha biçilmedi güzel görünüyor.Yem bezelyesi soğuklara dayanamaz diye duydum.
Tritikale yulaf bezelye karışık.