Sipsilo 80B tek sıra silaj makinem bacadan silajı üflemiyor . Bir kaç metre gittikten sonra hemen baca tıkanıyor. Üflemesi de çok zayıf. Sebebleri hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Dediğin markayı hiç duymamıştım. Düşük devirde kullanıyorsundur. Volan daki Atıcı paletler tam mı ve sağlam mı?Sipsilo 80B tek sıra silaj makinem bacadan silajı üflemiyor . Bir kaç metre gittikten sonra hemen baca tıkanıyor. Üflemesi de çok zayıf. Sebebleri hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Dediğin markayı hiç duymamıştım. Düşük devirde kullanıyorsundur. Volan daki Atıcı paletler tam mı ve sağlam mı?
Bence devri yükselt öyle dene. Bende Çelikel var düşük devirlerde de silajı üfleywbiliyor pek tıkanmıyor ama farklı markaları görüyorum devir düşükken mısır alsın anında tıkanıyor. Makinanın şanzımanı 540 devre göre mi ayarlı? Bazıları farklı olabiliyorAvusturya malı. 540 devirde 20 gaza kadar denedik.
750 devirde denedinizmiAvusturya malı. 540 devirde 20 gaza kadar denedik.
750 devirde denediniz
Merhaba. Makinanın bacasındaki saçın iç yüzeyi aşınmıştır ve yenmiştir büyük ihtimalle. Aynı problem bizimde başımıza geldi.Sipsilo 80B tek sıra silaj makinem bacadan silajı üflemiyor . Bir kaç metre gittikten sonra hemen baca tıkanıyor. Üflemesi de çok zayıf. Sebebleri hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
Makine uzun süredir kullanılmıyor. 4 veya 5 yıl olabilir. Çiftçiliği bırakan bir arkadaşımın bana hediyesi. İlk defa kullanıyorum. Ne tür ayar yapılmalı hiç kimseden bilgi alamıyorum. Tekirdağ merkezdeyim. Tamir bakım ustası bulabilir mıyız yakınlarda.Merhaba. Makinanın bacasındaki saçın iç yüzeyi aşınmıştır ve yenmiştir büyük ihtimalle. Aynı problem bizimde başımıza geldi.
Saç içerde kederli olunca silaj buraya çarpıp yavaşlıyor. 540 değil isterseniz 2000 devir çevirsin makina yine basmaz. Baca değişmesi gerek. Bacanın içini kontrol edin.
Bu markaya baca bulmak zor. Zımpara yapmayı veya kimyasallar ile temizlemeyi deneyim. TesekkurlerMakine uzun süredir kullanılmıyor. 4 veya 5 yıl olabilir. Çiftçiliği bırakan bir arkadaşımın bana hediyesi. İlk defa kullanıyorum. Ne tür ayar yapılmalı hiç kimseden bilgi alamıyorum. Tekirdağ merkezdeyim. Tamir bakım ustası bulabilir mıyız yakınlarda.
Dostum mümkün değil. Söyle tarif edeyim paletlerin silajı boruya ittiği yerden başla. Elini silajın gittiği yüzeye koy. Ordan bacanın cıkışına doğru ilerlet. O yüzeyin herhangi bir yerinde yüksek muhtemel bir pürüz vardır. O pürüz öyle zımpara falanla alınacak gibi bir pürüz değildir çünkü o pürüz yüzünden silaj bacadan cıkmıyor ve makinanı tıkıyor. Bu pürüzün sebebi zamanla aşınması.Bu markaya baca bulmak zor. Zımpara yapmayı veya kimyasallar ile temizlemeyi deneyim. Tesekkurler
TakipSipsilo 80B tek sıra silaj makinem bacadan silajı üflemiyor . Bir kaç metre gittikten sonra hemen baca tıkanıyor. Üflemesi de çok zayıf. Sebebleri hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Çalışması imkansız o makinanınSipsilo 80B tek sıra silaj makinem bacadan silajı üflemiyor . Bir kaç metre gittikten sonra hemen baca tıkanıyor. Üflemesi de çok zayıf. Sebebleri hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Çalışması imkansız o makinanın
Şanzıman acaba istenilen devirde dönüyor mu ?
Orjinal bıçak Boyu nedir sizinki yeterli mi
Baca içi pas yapmış yerleri temiz mi ?
Biçmeye çalıştığınız Mısır gereğinden fazla mı kurudu ?