pazar günü arkadaşla köye gitmiştik. biraz takıldık fln resm fln çektim. onları paylşıyorm muhammed'i kıskandım arabayla giderken foto çektim zuha-*-s emeğe saygı
köye son 1km
son 300mt. tarlalar bu şekilde.
köye yaklaştık.
köye girerken çektim araba giderken denkgettm deutz 65 yada 70likti sanırım. 2011 model olması lazm.
ve köyün tam ortası karşısı pınar yaz kış buz gibi akar. yazın adanadan gelen balyecilerden biri adanada böle su olsa kan girer araya dedi üstündeki saray gibi evde arkaşmın. içinde 55 46 var.
bunlarda bu yaz doğdu babaları sanırım bizim canavarlardan biri komşumuzun dişi köpeğiyle pek takılıyorlar dişi köpek çok fena avcı
buda anneleri çok güzel avcıdır çokda tatlı sevimlidir
buda bizim tente lazımdı o yüzden çekmiştim bitanesini paylaşayım orda yatıyo
burasıda bizim avlu ve td65s yatıyor 8gündür hiç çalıştırmamış hacı ben çalıştırdım cold start videosu var ayrıca 55 46nında bugun atarm beki
şu kılıf beyki 1yıldan fazla hiç çıkarılmadı
burasıda köyün başka bi yeri yıkardan eriyen karların suyu geliyo
buda dün akşam yağmaya başlayan kar bilecik merkez. şuan 30cm fln var hiç durmadan yağdı
köye son 1km
son 300mt. tarlalar bu şekilde.
köye yaklaştık.
köye girerken çektim araba giderken denkgettm deutz 65 yada 70likti sanırım. 2011 model olması lazm.
ve köyün tam ortası karşısı pınar yaz kış buz gibi akar. yazın adanadan gelen balyecilerden biri adanada böle su olsa kan girer araya dedi üstündeki saray gibi evde arkaşmın. içinde 55 46 var.
bunlarda bu yaz doğdu babaları sanırım bizim canavarlardan biri komşumuzun dişi köpeğiyle pek takılıyorlar dişi köpek çok fena avcı
buda anneleri çok güzel avcıdır çokda tatlı sevimlidir
buda bizim tente lazımdı o yüzden çekmiştim bitanesini paylaşayım orda yatıyo
burasıda bizim avlu ve td65s yatıyor 8gündür hiç çalıştırmamış hacı ben çalıştırdım cold start videosu var ayrıca 55 46nında bugun atarm beki
şu kılıf beyki 1yıldan fazla hiç çıkarılmadı
burasıda köyün başka bi yeri yıkardan eriyen karların suyu geliyo
buda dün akşam yağmaya başlayan kar bilecik merkez. şuan 30cm fln var hiç durmadan yağdı