Bir kaç resim çektim elimden geldiği kadar sizlerle paylaşayım dedim
Ekli dosyayı görüntüle 19134Ekli dosyayı görüntüle 19135Ekli dosyayı görüntüle 19136Ekli dosyayı görüntüle 19137
Traktörün arka lastiklerinden hiç memnun olanını görmedim starmax olduğu için muhakkak benim diğer lastik Lassa marka çok memnun duk
Hayırlı olsun kardeş inşallah powersshuttle dir. Mekanik shuttle çok çabuk bozulur
Td4 lerde power shuttel opsiyonel dirTd4 ler power shuttleli zaten
Td65B 4 silindir değil [emoji6]Hayırlı uğurlu olsun kesinlikle memnun kalacaksınız hele birde 4silindir tadından yenmez Bende şu anda sıfır aldığım TD65B kullanıcısı olarak traktörün artı ve eksilerini yaziyim.
Traktörüm 2050 saate geldi çok şükür daha tık demedi ara işi ve bahçe için on numara traktör tarla sürmek isterseniz 3lü 14 lü pullukla on numara oluyor.
artıları tümosan gibi alip bir ay sonra şurası burasi ariza derdiniz olmaz.
Benim ve çevremdeki td65b lerde kronik 2.vitese geçerken ses yapma sorunu var.
bir kerede direksiyonun kenarindan yağ boşaldi başka bi sıkıntım yok.
En büyük eksisi Lastikleri Arkaya ağir ekipman takmamaya özen gösterin arka lastiklerin havasini 25e ayarlayın.Starmax lastik beş para etmiyor ben pirelli ye değiştirdim Şu şekilde yarılmalar oldu bıktım yamadan 2300 tl ye pirelli aldim Kazasız belasız binin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun kesinlikle memnun kalacaksınız hele birde 4silindir tadından yenmez Bende şu anda sıfır aldığım TD65B kullanıcısı olarak traktörün artı ve eksilerini yaziyim.
Traktörüm 2050 saate geldi çok şükür daha tık demedi ara işi ve bahçe için on numara traktör tarla sürmek isterseniz 3lü 14 lü pullukla on numara oluyor.
artıları tümosan gibi alip bir ay sonra şurası burasi ariza derdiniz olmaz.
Benim ve çevremdeki td65b lerde kronik 2.vitese geçerken ses yapma sorunu var.
bir kerede direksiyonun kenarindan yağ boşaldi başka bi sıkıntım yok.
En büyük eksisi Lastikleri Arkaya ağir ekipman takmamaya özen gösterin arka lastiklerin havasini 25e ayarlayın.Starmax lastik beş para etmiyor ben pirelli ye değiştirdim Şu şekilde yarılmalar oldu bıktım yamadan 2300 tl ye pirelli aldim Kazasız belasız binin inşallah