PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
TD 95 ÇIRPINIŞI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kobra47" data-source="post: 480807" data-attributes="member: 13540"><p><strong>Ynt: TD 95 ÇIRPINIŞI</strong></p><p></p><p>arkadaşlar karşi tarafı eleştireceğiniz zaman saygı kuralarını hakarete bulunmayalım inanın bende 3095 massey ferguson vardı kalkıp satık 2003 modeli yerine td 95 2010 model radıal lastiklisini aldım 2 elini 62bin tl aldım traktörü kulanmaya başladığımızda traktörde istediğimiz performansı alamadık bu senekı buğday pamuk çiftlerini yaptıktan sonra traktörü satık şu andada kendime bir traktör arıyorum arkadaşlar diyorkı efendim el freni çekili 4x4 çalışmıyor fren lambası arızalı ayrıca 4*4 dir çitfçilikte en iyisini yaptığımıza dair yeni fotolar ve videolarıda yakında görüp herkes bana hak verecektir ve bu çiftçilikte verdiğimiz emeğe saygı göstereceklerdir></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kobra47, post: 480807, member: 13540"] [b]Ynt: TD 95 ÇIRPINIŞI[/b] arkadaşlar karşi tarafı eleştireceğiniz zaman saygı kuralarını hakarete bulunmayalım inanın bende 3095 massey ferguson vardı kalkıp satık 2003 modeli yerine td 95 2010 model radıal lastiklisini aldım 2 elini 62bin tl aldım traktörü kulanmaya başladığımızda traktörde istediğimiz performansı alamadık bu senekı buğday pamuk çiftlerini yaptıktan sonra traktörü satık şu andada kendime bir traktör arıyorum arkadaşlar diyorkı efendim el freni çekili 4x4 çalışmıyor fren lambası arızalı ayrıca 4*4 dir çitfçilikte en iyisini yaptığımıza dair yeni fotolar ve videolarıda yakında görüp herkes bana hak verecektir ve bu çiftçilikte verdiğimiz emeğe saygı göstereceklerdir> [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
TD 95 ÇIRPINIŞI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt