Yeni Td ile ilk sürüşte Shuttlenin çok hızlı kavradığını anladık bir kaç ileri geride ben yaptım Td 100 e göre çok hızlı Aynı debriyajdan ayağını birden çekmiş gibi tepki veriyordu. Babama söyledim. bugün servise gitmiş diğer 75 lere bakmış onlarda hiçbi sıkıntı yokmuş.zaten altta bir kaç ayarı olduğunu ve kolayca yapılacağını söylemiş servis.neyse eve geldi .Akşam üzeri olunca bi köyde gezinti yapalım dedi yolda giderken shuttleyi bi geri çekti videodaki gibi sıçrıyo .Servisi aradı Yarın sabah gelip yapcağını söyledi usta.Bide koltukta hafif bi boşluk var oun küçük bi tahtayla düzelttik servis garantiye gönderelim demiş fakat bu aralar işler başladığından koltuk işi sonraya kalacak.
Farlara gelince kızdırma bujisinin altında bi düğme gördüm bu Td 100 yoktu bunda farkettim lamba işareti vardı akşam bi denedim ve videoya çektim inşallah yararlı olmuştur.Yeni kasa Td alanlardan bilmeyenler olur diye
Son olarakta birkaç foto çektim..
Td 100 ile birlikte..
Ben
Shuttle denemesi sonuç hüsran : ' ( : ' ( slk-*-s
video 2014 06 27 19 49 36
Far denemesi güzeldi Farları hoşuma gitti Fakat arka kabin lambası Td 100 de 4 adetti Td75 de 2 adet koymular bu iyi olmamış ama yinede yeterli anlş-*s
video 2014 06 26 22 27 48
Farlara gelince kızdırma bujisinin altında bi düğme gördüm bu Td 100 yoktu bunda farkettim lamba işareti vardı akşam bi denedim ve videoya çektim inşallah yararlı olmuştur.Yeni kasa Td alanlardan bilmeyenler olur diye
Son olarakta birkaç foto çektim..
Td 100 ile birlikte..
Ben
Shuttle denemesi sonuç hüsran : ' ( : ' ( slk-*-s
video 2014 06 27 19 49 36
Far denemesi güzeldi Farları hoşuma gitti Fakat arka kabin lambası Td 100 de 4 adetti Td75 de 2 adet koymular bu iyi olmamış ama yinede yeterli anlş-*s
video 2014 06 26 22 27 48