Beyler balya makinamız var, bir de biçer almak istiyoruz. Tanıdık bir arkadaşta 8000 saatte 2002 model TC56 var. Bizim kullanacağımızı sanmıyorum ama makinanın patozu da var. Daha önce biçer kullanmadık. Olursa ilk biçlerimiz olacak.
Tc 56 lar nasıl makinalardır. Kullanımı, sağlamlığı nasıldır? Yakıtı çok mudur? Günde ortalama 15-16 saat çalışmada kaç lira yada kaç litre yakar? İyi günde ortalama ne kadar yer biçebilir?
Ayrıca 2002 modele göre 8000 saat nasıl, makina çeltik, kanola, mısır yada ayçiçeği görmemiş. Bu saati sadece arpa buğdayda yapmış.
Bu makinayı kullanan/kullanmış arkadaşların yorumları özellikle çok kıymetli.
Bir de nette rakamlar çok değişken, tahmini piyasası nedir bu aletin?
Tc 56 lar nasıl makinalardır. Kullanımı, sağlamlığı nasıldır? Yakıtı çok mudur? Günde ortalama 15-16 saat çalışmada kaç lira yada kaç litre yakar? İyi günde ortalama ne kadar yer biçebilir?
Ayrıca 2002 modele göre 8000 saat nasıl, makina çeltik, kanola, mısır yada ayçiçeği görmemiş. Bu saati sadece arpa buğdayda yapmış.
Bu makinayı kullanan/kullanmış arkadaşların yorumları özellikle çok kıymetli.
Bir de nette rakamlar çok değişken, tahmini piyasası nedir bu aletin?