Güzel bir lastik, Michelin firması bünyesinde üretilen lastikTaurus 8 point lastik hakkında bilgisi olan varmı
Güzel bir lastik, Michelin firması bün
Tamam yesinde üretilen lastik
Ben 4 yıldır çift çeker traktör de ön arka takım olarak sorunsuz kullaniyorum.
Bu yılda 4*2 398 traktörüme taktım.
Tavsiye ederim
Michelin bayileri satıyor bende her yerde ismini ve kullanani pek görmedim ama fiyatı da kendisi de güzel bir lastik
Lastik ihtiyacım olduğunda ilk sıradaki marka bende
Traktör ve lastikler buMichelin bayileri satıyor bende her yerde ismini ve kullanani pek görmedim ama fiyatı da kendisi de güzel bir lastik
Lastik ihtiyacım olduğunda ilk sıradaki marka bende
Mehmet abi ben bugün taktırdım daha yeni. Tekirdağ Gürkay Lastik' ten aldım. Alliance ve Taurus vardı. Taurus Michelin' in üretimiymiş. O yüzden onu tercih ettim. Arasında 1000 TL fark var.
Erkan bende inançlardam alacağım galiba ilk defa duydum ismini ama sen takdırdıysan iyidir ozaman teşekkürler[emoji1317]
İnançlara sordukta bulamadılar. Alliance vardı 16600 dediler. Tekirdağ' da Alliance 15.000 TL. Taurus 16.000 TL' ydi.Erkan bende inançlardam alacağım galiba ilk defa duydum ismini ama sen takdırdıysan iyidir ozaman teşekkürler[emoji1317]
Mitas yapısı cultor var o markada güzel çek yapımıBen sadece kaliyesinden pek emin değildim ama şimdi emin oldum
Mitas yapısı cultor var o markada güzel çek yapımı
Dalkıran lastik var onda olması lzmEvet ama piyasada bulamadım mitas marka çok güzel lastik üretiyor
Dalkıran' da sadece Alliance vardı. 1 Kasım' a kadar 16.000 TL dedi. 13.6 R 28 - 16.9 R 38 takım.Dalkıran lastik var onda olması lzm
13.6 R 28 fiyatı ne kadar tekiDalkıran' da sadece Alliance vardı. 1 Kasım' a kadar 16.000 TL dedi. 13.6 R 28 - 16.9 R 38 takım.