PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarlanin izinsiz ekilmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurTDD" data-source="post: 1469027" data-attributes="member: 83157"><p>Tekrar ilk yazıyı okudum. Tarlanın amacı tarımsal üretimdir. Yatırımlık aldım, gidip bakmadım, kimseye kiraya vermedim, 15 yıldır boş dursun, kimse ekmesin, ülke ekonomisine katkısı olmasın. Herkes böyle yapsın, 1 ekmeği 100 liraya yeriz. Madem yatırımlık aldın, en azından yarı parasına bile icara verebilirsin, biri eker ülkeye katkı sağlar. Sonra 2 yıl ekilmeyince kiralanacak deyince kızıyoruz. Ev değil sonuçta, eskiyecek kırılacak birşey değil.</p><p></p><p><strong>Ben olsam, eken kisiyle görüşüp 5 yıllık icarini güncel fiyattan isterdim. Dekari 1000 lira diyelim, nakit 75000 TL ver derdim. Vermediği takdirde dava açar, mahkeme masrafları ile odetirdim. Desteğe gelince, ektiyse almıştır, o benlik birşey değil. </strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurTDD, post: 1469027, member: 83157"] Tekrar ilk yazıyı okudum. Tarlanın amacı tarımsal üretimdir. Yatırımlık aldım, gidip bakmadım, kimseye kiraya vermedim, 15 yıldır boş dursun, kimse ekmesin, ülke ekonomisine katkısı olmasın. Herkes böyle yapsın, 1 ekmeği 100 liraya yeriz. Madem yatırımlık aldın, en azından yarı parasına bile icara verebilirsin, biri eker ülkeye katkı sağlar. Sonra 2 yıl ekilmeyince kiralanacak deyince kızıyoruz. Ev değil sonuçta, eskiyecek kırılacak birşey değil. [B]Ben olsam, eken kisiyle görüşüp 5 yıllık icarini güncel fiyattan isterdim. Dekari 1000 lira diyelim, nakit 75000 TL ver derdim. Vermediği takdirde dava açar, mahkeme masrafları ile odetirdim. Desteğe gelince, ektiyse almıştır, o benlik birşey değil. [/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarlanin izinsiz ekilmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt