Konuya cevap ver

Ben öyle olduğunu düşünmüyorum, yani bir ev aldınız ve kiraya vermek istemediniz başka biri geldi kapıyı kırdı "ev kullanılmıyor ben oturayım bari " dedi. Böyle birşey mümkün olamaz zaten. Ya da Araba aldınız ama ehliyetiniz yok kullanmıyorsunuz yada kullanmak istemiyorsunuz ilerde satacaksınız yatırım amaçlı aldınız. Evin kapısı da olmasa arabanın kapıları açık da kalsa hiç kimseye izinsiz kullanım hakkı vermez.

100 dekar araziniz var ekip biçmeyeceksiniz veya başka sebeb için aldınız. Etrafına tel örgü mü çevireceksiniz.

Ayrıca bununla ilgili TCK 154 bakablirsiniz.

Bu maddeye göre;

Hakkı olmayan yere tecavüz

Madde 154- (1) (Değişik: 25/2/2009-5841/1 md.) Bir hakka dayanmaksızın başkasına ait taşınmaz mal veya eklentilerini malikmiş gibi tamamen veya kısmen işgal eden veya sınırlarını değiştiren veya bozan veya hak sahibinin bunlardan kısmen de olsa yararlanmasına engel olan kimseye, suçtan zarar görenin şikâyeti üzerine altı aydan üç yıla kadar hapis ve bin güne kadar adlî para cezası verilir.

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt