Tarlamı 12 gün önce ektim. Komşu tarlanı içinde baz istasyonu var. Bakım yapmaya gelenler benim arazimi yol yapmış epey çiğnemiş. Buradaki çıkışları etkilemiş. Bu zararların karşılanması için hangi kuruma başvurmam gerekiyor.
Böyle konularda maalesef bir çok kişi muzdarip yol varken ne diye çiğnerler ekili araziyiTarlamı 12 gün önce ektim. Komşu tarlanı içinde baz istasyonu var. Bakım yapmaya gelenler benim arazimi yol yapmış epey çiğnemiş. Buradaki çıkışları etkilemiş. Bu zararların karşılanması için hangi kuruma başvurmam gerekiyor.
Yabancı olsa dövüşürsün ama yakındaki lerle olmuyor hısım mısım koyar sana kısım kısımBizim bölgedede koyuna inage yediriyorlar sabrediyoruz söylüyoruz olmadı para harçayarak bazı tarlalara çit le kapatıyoruz 20 dönüm tarlayı ineklerden korumak için 15,000 tl masraf var tutamadık tarlanın etrafını bakalım sabır diyoruz Allah’a sıgınıyoruz şikayet etsek komşu hepsi yada akraba zor iş
Yabancı olsa dövüşürsün ama yakındaki lerle olmuyor hısım mısım koyar sana kısım kısım