PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tarladan Yüksek Gerilim Hattı Geçtiğinde İmar Mewzuatı Ne Şekilde Olur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="apsiL" data-source="post: 939896" data-attributes="member: 38742"><p><strong>Ynt: Tarladan Yüksek Gerilim Hattı Geçtiğinde İmar Mewzuatı Ne Şekilde Olur?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Kamulaştırması olmayan TEİAŞ hatları mevcuttur 40-50 senelik hatlar var ama bu demek değildir ki bir vatandaş olarak sen, ben ya da bir başkası çıkıp kafasına göre inşaat yapabilsin. Tapuda şerh gözükmez imar izni verilir, 150 m ' üzeri yapılar yapı denetime girer. Yapı denetim gelir bakar üstünden hat geciyor, izin vermez. Hadi diyelim bu da engel olmadı binayı kafamıza göre diktik, sonra ki aşamada doğacak sorunlardan kamulaştırma yapmamış kurum mesuldür aynı zamanda bizler de mesulüz vatandaş olarak, kafamıza göre iş yaptığımız için. Senin canının ya da malının zarar görmesi gerekmez bazı şeyleri gidip araştırmak, soruşturmak için..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="apsiL, post: 939896, member: 38742"] [b]Ynt: Tarladan Yüksek Gerilim Hattı Geçtiğinde İmar Mewzuatı Ne Şekilde Olur?[/b] Kamulaştırması olmayan TEİAŞ hatları mevcuttur 40-50 senelik hatlar var ama bu demek değildir ki bir vatandaş olarak sen, ben ya da bir başkası çıkıp kafasına göre inşaat yapabilsin. Tapuda şerh gözükmez imar izni verilir, 150 m ' üzeri yapılar yapı denetime girer. Yapı denetim gelir bakar üstünden hat geciyor, izin vermez. Hadi diyelim bu da engel olmadı binayı kafamıza göre diktik, sonra ki aşamada doğacak sorunlardan kamulaştırma yapmamış kurum mesuldür aynı zamanda bizler de mesulüz vatandaş olarak, kafamıza göre iş yaptığımız için. Senin canının ya da malının zarar görmesi gerekmez bazı şeyleri gidip araştırmak, soruşturmak için.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tarladan Yüksek Gerilim Hattı Geçtiğinde İmar Mewzuatı Ne Şekilde Olur?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt