Pet şişeye endosulfan toz ilac koyup kapağını delip deliklere sıkıyorduk fare falan kalmıyordu eskiden şimdi aynı ilacı sıkıyorum fayda etmiyorTarla faresi mucadelesinde ne yapabiliriz
Fare pastası kullanıyorum ben çok etkili oluyoTarla faresi mucadelesinde ne yapabiliriz
Marka yazarmisin hangisi etkili bir de butun mu koymak gerekir ikiye uce bolsek nasil olurFare pastası kullanıyorum ben çok etkili oluyo
Eczaneden aldım ben badcat yazıyor eldiven kullan elinin kokusu geçmesin bütün olarak çalışan deliklere agip kapatiyomMarka yazarmisin hangisi etkili bir de butun mu koymak gerekir ikiye uce bolsek nasil olur
Eczaneden aldım ben badcat yazıyor eldiven kullan elinin kokusu geçmesin bütün olarak çalışan deliklere agip kapatiyom
Motorlu testere kullan duman kesin çözüm biraz zahmetli ama
İlaç sanayi ilacı eskisi gibi kaliteli üretmiyor.Pet şişeye endosulfan toz ilac koyup kapağını delip deliklere sıkıyorduk fare falan kalmıyordu eskiden şimdi aynı ilacı sıkıyorum fayda etmiyor
Akşama kadar iki üç litre yakar bu sene bizde az iki sene önce yapmıştım ben duman çıkan delikleri kapatıyorsun içerde ölüyorYüzlerce delik için ne yapmalıyız
Duman nasıl bi fayda sağlıyor ki Benzin olmuş 7 lira