PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal üretimde kuraklık ve afet çanları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1468657" data-attributes="member: 95971"><p>Böyle zamanda pozisyon korumak daha konforlu ve akılcı yol gibi görünüyor</p><p>Ben köyde kalmayı daha güvenli buluyorum</p><p>Neden</p><p>Bugün geldiğimiz noktada bir çağ değişiminin de ötesinde medeniyet değişimine doğru ilerliyoruz</p><p>Bildiğimiz kabullendiğimiz değer olarak gördüğümüz paradigmalar zamana direnebilecek gibi görünmüyor</p><p>Din mesela, devlet mesela, mülk mesela, hatta belki insan mesela</p><p>Yapay zeka denilen şeyi takip ediyor musunuz bilmiyorum.insanın bir anlamı kalmayacak, yapay zeka herhangi bir duruma karşı mümkün olan en verimli tercihi yapacak, çok değil üç beş yıla gerçekleşir bunlar.yapay zeka çipleri insana monte edilmeye çalışılıyor, domuz maymun gibi hayvanlarda başarılı sonuçlar elde edildi.çok sürmez ticari ve teknolojik bir ürün olarak piyasaya çıkması.</p><p>Böyle zamanda yarına yönelik neyin yatırımı yapılır, neyin riski alınır.</p><p>Ağustos böceği misali elindeki sazı çalıp keyfine bakmak bence daha mantıklı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1468657, member: 95971"] Böyle zamanda pozisyon korumak daha konforlu ve akılcı yol gibi görünüyor Ben köyde kalmayı daha güvenli buluyorum Neden Bugün geldiğimiz noktada bir çağ değişiminin de ötesinde medeniyet değişimine doğru ilerliyoruz Bildiğimiz kabullendiğimiz değer olarak gördüğümüz paradigmalar zamana direnebilecek gibi görünmüyor Din mesela, devlet mesela, mülk mesela, hatta belki insan mesela Yapay zeka denilen şeyi takip ediyor musunuz bilmiyorum.insanın bir anlamı kalmayacak, yapay zeka herhangi bir duruma karşı mümkün olan en verimli tercihi yapacak, çok değil üç beş yıla gerçekleşir bunlar.yapay zeka çipleri insana monte edilmeye çalışılıyor, domuz maymun gibi hayvanlarda başarılı sonuçlar elde edildi.çok sürmez ticari ve teknolojik bir ürün olarak piyasaya çıkması. Böyle zamanda yarına yönelik neyin yatırımı yapılır, neyin riski alınır. Ağustos böceği misali elindeki sazı çalıp keyfine bakmak bence daha mantıklı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal üretimde kuraklık ve afet çanları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt