İşte baskı ayar yerleri tohum dişlileri falan ama 2 ye katlanan bir şeye değen bir özellik yok para tuzağı gibi geliyor bana pistonlu olsun tepsi yerleri dişliler laşka olmasın yeter temiz ikinci el bulursan al fazla para bağlamaYeni tiplerle arasındaki fark nedir arkadaşlar. Sadece piston değil öyle değilmi? Fiyat 2ye katladiğina gore bi takim özellikler vardir hiç kullanmadigim için soruyorum. Kendi yerlerrim icin almayı düsünüyorumda.
Özdöken de olabilir bizim ki yalan olmasinYeni guzel ama artisi pistonu var baskada yok bunlarin da atada bir sini kürek degisimi yap yeter hatta bi arkadas formda tüm disleride degistirmisti on numara olmustu polatlidan ekermakin fabrikasi vat bu sene aradik gelip bizimkine iyi bir bakim yapacaklar para bulabilirsek
Düzenli olamadığını duymuştum ne derece doğru bilmiyorum ama yaptıran varsa aydınlığa kavuştura bilir olayıHaklısın o pistonuda sonradan montajı yapilabiliyor. Hızlı cevap icin tesekkurler..
Baskan diyom hic masallah alcak yere tufek asmiyon para var sorun yok ) fistik gibi oluyor duzen tutmaz mi hicDüzenli olamadığını duymuştum ne derece doğru bilmiyorum ama yaptıran varsa aydınlığa kavuştura bilir olayı
İyi kötü dönüyor başkan pancar sağolsun ponkobirlik sağolsun [emoji4] alıyorum pancar ödemede kesiliyor kredi sınırsız isimide takip ediyorum ne lazımsa günün de yapmaz isen raydan çıkıyorsun bu bir gerçek bu işi de dönüm fazla yaparsan ne alırsan amorti ediyor kendiniBaskan diyom hic masallah alcak yere tufek asmiyon para var sorun yok ) fistik gibi oluyor duzen tutmaz mi hic
Düzenli olamadığını duymuştum ne derece doğru bilmiyorum ama yaptıran varsa aydınlığa kavuştura bilir olayı