PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tamburlu sıkmalı ot biçme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="wallace1903" data-source="post: 1469611" data-attributes="member: 99543"><p>Herkese merhaba, yonca biçme makinesi almak istiyorum ama almışken zaman kazanmak ve işçiliği düşürmek için sıkmalı tamburlu makinelerden almaya niyetlendim internetten bakınca bilgilerine 650 kg civarı olduğu görülüyor. Bizim traktör tt50 tek çeker Bi makine bunu kaldırır mı sizce yada diyelim kaldırdı ne gibi zararları olur ? Ben sorun yaşamam diye düşünüyorum kıyaslamayı gübre kovası ve pülverizatöre bakarak yaptım kova 600 lt lik kullanıyoruz tam dolu haldeyken biraz önü kalkıyor motorun ek ağırlıkla çözülüyor, pülverizatör yine aynı 600 lt lik oda gübre kocasıyla benzer etkileri var motora az Bi önünü kaldırıyor tam dolu iken ani gazda ve yokuşa gelirse. Bunu düşünerek biçim makinesini kaldırır diye düşünüyorum sadece yana alınca sorun çıkar mı o konuda emin değilim bilgisi olan kişilerin yardımını, yorumlarını bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="wallace1903, post: 1469611, member: 99543"] Herkese merhaba, yonca biçme makinesi almak istiyorum ama almışken zaman kazanmak ve işçiliği düşürmek için sıkmalı tamburlu makinelerden almaya niyetlendim internetten bakınca bilgilerine 650 kg civarı olduğu görülüyor. Bizim traktör tt50 tek çeker Bi makine bunu kaldırır mı sizce yada diyelim kaldırdı ne gibi zararları olur ? Ben sorun yaşamam diye düşünüyorum kıyaslamayı gübre kovası ve pülverizatöre bakarak yaptım kova 600 lt lik kullanıyoruz tam dolu haldeyken biraz önü kalkıyor motorun ek ağırlıkla çözülüyor, pülverizatör yine aynı 600 lt lik oda gübre kocasıyla benzer etkileri var motora az Bi önünü kaldırıyor tam dolu iken ani gazda ve yokuşa gelirse. Bunu düşünerek biçim makinesini kaldırır diye düşünüyorum sadece yana alınca sorun çıkar mı o konuda emin değilim bilgisi olan kişilerin yardımını, yorumlarını bekliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tamburlu sıkmalı ot biçme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt