T7070

25.10.2016
480
348
37
Aydin

b834a7ab2d97301a553a38df8286fa0b.jpg
f35b2efc5059d037eac67dcf88d9ea8d.jpg

On pto yu yemek masasi olarak kullaniyorum [emoji4][emoji4]

Saatte 35 litre yakıyormu [emoji1]

Saat olarak hesaplamadim da , disk tiller cekerken (arkasindaki 46 diskli ilgi marka ) dekarda 0.660 lt mazot yakiyor.

4 metre dik rotovotor gaspardo cekerken dekarda 0.9lt mazot yakiyor ama inanin saat olarak hic hesaplamadim .

Bu olculen veriler traktorde otomatik dumenleme varken olculen verilerdir . Yani is kaybi (iceriden yada disaridan gitme olayi) olmadan olculen verilerdir. Manuel kullanip hic hesaplamadim .

Saat olarak hesaplamadim da , disk tiller cekerken (arkasindaki 46 diskli ilgi marka ) dekarda 0.660 lt mazot yakiyor.

4 metre dik rotovotor gaspardo cekerken dekarda 0.9lt mazot yakiyor ama inanin saat olarak hic hesaplamadim .

Bu olculen veriler traktorde otomatik dumenleme varken olculen verilerdir . Yani is kaybi (iceriden yada disaridan gitme olayi) olmadan olculen verilerdir. Manuel kullanip hic hesaplamadim .

Otomatik dümenleme new hollandın orjinal dümenlemesimi yoksa topcon vs. mi

Video ekleyebilsem , keske bi kac video var onlari yuklemek isterdim . Ancak denedim olmuyor . Zira ulkemizde kullanimini yayginlasmasini istedigim otomatik dumenleme sistemini videosunu paylasmak istiyorum .

[video=youtube;4MO1BwSjC-Y]https://www.youtube.com/watch?v=4MO1BwSjC-Y[/video]

Tarla performansı olmasa da idare ediver. :)

Bu videoyu biliyorum . Ancak otomatik dumenlemede , icinde surucu olmadan gidemiyor. Yani traktor onunu gormuyor , sadece duz bir hat ciziyor direksiyon traktorde diger tum aksamlar sizde oluyor. Onunuzde direk cukur vb varsa durmaz , siz durdurmazsaniz .

• Beğen
Tepkiler: The_Hoca