Bu 3293 ariza kodu veriyor t5 nedir bilen var mi servis kapalı imiş
Baktım ama bulamadimİnternette arattınmı
Kontak kapayıp 5 dk dinlendiripntekrar deneyebilirsiniz ikaz danki hava filtresi gibi uyarı vermışBaktım ama bulamadim
[emoji16] Motorun çalışmasında bir problem yok ise daha önce fareden kaynaklı sorunlar gördük. Bizim traktörün hava filtresine yuva yapmışlardi. Filtreyi temizlerken gördük.CRD , ortak ray (yol) basıncı sapması normalden yüksektir , 1. enjektör mekanik tepkisi kayıp , binaenaleyh , güç kaybı yaşanıyor.
Kaputu kapalı bıraktıysanız fare gezmiştir , kim bilir hangi kabloyu gevşetti.
Bende oyle dusundum hava filtresini yikamis arkadas olmaz dedim bu rulo tip hava filtrelerinden degerli yorumlariniz icin tesekkürler konu ile ilgili bilgilendirecem sizleri , uyari sönmezsse buyuk ihtimal yarin servise danisilcak.[emoji16] Motorun çalışmasında bir problem yok ise daha önce fareden kaynaklı sorunlar gördük. Bizim traktörün hava filtresine yuva yapmışlardi. Filtreyi temizlerken gördük.
Thanks a lot for your helps.https://proworkshopmanuals.com/ Please have a look into this website may be it will be helpful for you.
Dizel partikül filtresini kontrol edin,Şimdide 3293 yerinde bu ikaz yanıyor Ekli dosyayı görüntüle 53742