Süt makinası tavsiyesi

Merhaba 10 kafa sağmal var 2 li seyyar sistem emektar makina var veriştirmeye başladı kazanı deliniyor falan filan neyse konuya gelecek olursak aklımda sağma sistemi var motoru dışarıya koyup emini borusuile dağıtılıp güğümleri hareket eden acaba ondan mı yaptırsak yoksa yeni ikili sistem mi alsak zaman olarak ikili sistem çok zaman alıyor diğerinde zaman olayı daha az zannedersem köyde kullanan yok sistemli olanı tavsiyelerinize ihtiyacım var

Ikili seyyar arabalı makine tek avantaji pompa ile meme başlıkları yakın ama motor pompa üzerinde elektrikte var tehlikeli de
Birde kötü tarafi inekler gebe karışık bağlı ise kurudaki sagilir yan yana ikisi ayni anda borular yetmeyebiliyor
Sabit sistem çeşitli sistemler var pompa motor dışarıda güyümler meme başlıkları içeride yada güyümsüz tanka basanlar tabi sabit sistem çoklu meme başlığı olunca zamandan tasarruf hemde elektrik motoru uzak olduğu için güvenli
Sabit sistemin tek kötü yani hava borulari yada diğer türlü süt boruları uzun olduğu icin bakımı iyi olmali birde kışın donma ihtimali var bunlar göz önünde olmalı
Her iki seçenektede pompa seçimi yağlı pompa olmalı

18 senedir kullanıyoruz ikili sistemi zaman kaybı çok oluyor hava tesisatı çekilip motor dışarda güğüm içerde daha pratik gibi geliyor bana

Sistem kullanacaksanız, sanayi elektriği gerekiyor, ev elektriğinde ise kademeli şartel gerekiyor.Elektrik kesintilerinde yüksek güçte jeneratör gerekiyor.Elinizdeki makineyi sabite çevirebilirsiniz, makineyi ve tüpünü dışarıya konumlandırıp evde kullanılan demir veya plastik çeyreklik su borusuyla içeriye hat çekilebilir.Kolay gelsin.

Sistem kullanacaksanız, sanayi elektriği gerekiyor, ev elektriğinde ise kademeli şartel gerekiyor.Elektrik kesintilerinde yüksek güçte jeneratör gerekiyor.Elinizdeki makineyi sabite çevirebilirsiniz, makineyi ve tüpünü dışarıya konumlandırıp evde kullanılan demir veya plastik çeyreklik su borusuyla içeriye hat çekilebilir.Kolay gelsin.

Hocam peki elimdeki ikili Çapar ile kaç meme çalıştırabilirim

Bende fikrimi söyleyeyim
Ikili pompa tekrar ikili taşır fazla taşımaz çünkü sabite dönünce pompa ile başlıklar arasındaki mesafe uzaklasacak basinci etkiler
Çoklu baslik sistemlerin ev ceryani veya sayi ceryani seçeneği var niyetlenince bayide gösterirler ikisinide
Ben olsam çoklu sabit alirim 5 başlıklı sistemi 3 başlık kullanırım
Sagim işi hata affetmez makine bakimi temizligi basinci cok önemli iyi sagmazsa çok zarar yapar

Bende fikrimi söyleyeyim
Ikili pompa tekrar ikili taşır fazla taşımaz çünkü sabite dönünce pompa ile başlıklar arasındaki mesafe uzaklasacak basinci etkiler
Çoklu baslik sistemlerin ev ceryani veya sayi ceryani seçeneği var niyetlenince bayide gösterirler ikisinide
Ben olsam çoklu sabit alirim 5 başlıklı sistemi 3 başlık kullanırım
Sagim işi hata affetmez makine bakimi temizligi basinci cok önemli iyi sagmazsa çok zarar yapar

Monofaze sistem de kaçlık sistem var bilginiz var mı

18 senedir Çapar kullanıyoruz bizde kalite olarak kaliteli ben bi çaparı biliyorum diğerlerinin kalitesini bilmiyorum açıkçası

Kendimiz nasil yapabiliriz sistemi ben yapmak istiyorum bilen arkadaşlar yardimci olun
Sabit sistem guyume veya direk tanka sağan var .

Tesisat ve parçalar ona göre
Direk tanka sagan sistem çok daha teferruatli kendini yikama ozellikli olur tabi fiyatta ona göre
Bende 3 adet arabali ile sagiyorum sabit sistemi kilit arkası düşünüyorum yada ayri sagimhane bakalim nasip