süt mağım makinası

Abiler süt sağım makinamı yenilemek istiyorum. ama marka olarak değilde parça toplamayı düşünüyorum. güğüm olarak Kerbl şeffaf güğüm, pençe takımı olarak Kerbl silikon, Kurtsan silikon veya bereket. hortum farketmez sanırım. Vakum pompa seti olarak ise kararsızım, Kurtsan, Bereket, Enka hangisi daha kaliteli , dayanıklı ve kullanışlıdır. yada takım olarak alsam öderebileceğiniz bir marka varmı. ( Sabit sistem, yağlı)

Bizim bölgede bereket parça konusu rahat
Bence parça servis önemli
Sagim makinesi devamlı bakim ister lastikleri değişmek ister parçası bulunmalı uygun olmalı

Motor olarak kurtsan volt maka, bereket gamak marka, çapar arçelik marka motor kullanıyor. Hangisi daha sessiz ve jkaliteli onu bilmiyorum. Diğer parçalara gelince malzemesi kaliteli kullanışlı parçadan e.n iyi yararlanabileceğim paröayı seçmek için parça olarak almak istemiştim, yedek parçalar webdende buluyorum.

ALEMİNYUM TİPİNDE OLSAYDI BENDE DÜŞÜNÜRDÜM ŞEFFAF GÜĞÜMÜ

Şeffaf güğüm düşünmemin sebebi üzerinde skalası var ve ineğin sütünde azalma varmı takip açısından daha kolay olacağını düşündüğüm için listeye koymayı planlamıştım