Bende anlamadım bu işi dostumbiz 1880 e tanka döküyoruz.
Çogu yerde 3 oldu mahmut sizin orası çok aşırı düşükBizim burda 2 lira yaptılar galiba tanka döküyoruz, böyle kan emiciler olduğu sürece üreten nasıl kazansın
Tam yağlı organik mi köyden alsanaPınar süt 1lt 7.75 tl şimdi aldim marketten
Başkan 1 sezon hepsinin kahrını cektim fiyat neyse fazlasini veriyirum ama köyden süt vermiyolar sutcü dısari sattirmıyirmuş bazen ilceden kapıya getirenlerden aliyirum 5lt25 tlTam yağlı organik mi köyden alsana
Sizin köyün adamında çok ilginçmişBaşkan 1 sezon hepsinin kahrını cektim fiyat neyse fazlasini veriyirum ama köyden süt vermiyolar sutcü dısari sattirmıyirmuş bazen ilceden kapıya getirenlerden aliyirum 5lt25 tl
Nereler yapmış 3 tlEskişehir de 3 ilçenin birleştiği birlik 3 TL yapmış sütün litresini merkezdeki birlikte 3 TL olması için çalışıyormuş.
Hayırlı olsun Bizim birlik yatıyor galibaBirlikler Sutu 3 Liraya Satacak! Canakkale, Balikesir ve Bursa'da sut ureticilerini temsil eden birlikler ve sanayiciler arasinda yapilan anlasmayla cig sutun litre fiyati, toplama ve sogutma masraflari dahil 3 lira olarak belirlendi. Ulusal Sut Konseyi ise 2,80 lira fiyat belirlemisti. B002
Bizimde böyle
Çifteler Mahmudiye Han ilçeleri süt birliği 3 TL yapmış.Nereler yapmış 3 tl
Simental yada Montofon'dur büyük ihtimalle!Ankarada sütü çiftlikten 3.5 tl ye alıyorlar
SimentalSimental yada Montofon'dur büyük ihtimalle!
Sütçü Perakende 5.5 -6 civarı satıyorlar... Yine çiftçiden ucuza alınıyor. Ama yeni bı süt ve et krizi var sankiAnkarada sütü çiftlikten 3.5 tl ye alıyorlar
Bu konu da nerden bilgi alabilirimÇifteler Mahmudiye Han ilçeleri süt birliği 3 TL yapmış.
Litresi 7 tl'ye büyük sitelere süt veren arkadaşlar var.Toptan sütü birlikler 3.5 tl'ye alıyor.Çok inek kesiliyor ve et fiyatları nedeniyle besihaneler hep boşSütçü Perakende 5.5 -6 civarı satıyorlar... Yine çiftçiden ucuza alınıyor. Ama yeni bı süt ve et krizi var sanki