superline 904 tdi nasıl bi traktör arkadaslar kullananlar yorum yapabilirmi 90000 tl kadar traktör bakıyorum gucune gore en
uygun bu galiba
uygun bu galiba
Tutulmayan mal almayın o fiyatlara 4-5000 bin saatte td 85-95 ler var , 2003 üstü istediğiniz zamanda satarsınız, isimsiz traktörler herzaman cacık çıkmıştır,superline 904 tdi nasıl bi traktör arkadaslar kullananlar yorum yapabilirmi 90000 tl kadar traktör bakıyorum gucune gore en
uygun bu galiba
Yedek parça çok önemli bunu iyi araştır. Usta bir şekilde bulunur yaptırılır servis şurda kalsın.superline 904 tdi nasıl bi traktör arkadaslar kullananlar yorum yapabilirmi 90000 tl kadar traktör bakıyorum gucune gore en
uygun bu galiba
Kullanıcı izlenimlerini bilseydik iyi olurdu.Yedek parça çok önemli bunu iyi araştır. Usta bir şekilde bulunur yaptırılır servis şurda kalsın.
Konya şartlarında , NH L 95 , 95 hp 360 n.m. , %35 tork yedeği, MF 398 , 95 hp, 375 n.m. , %30 tork yedeği , (DIN normu, radyatör hariç güç ölçümü ) traktörler uygun motor yükünde çalışabildikleri için gayet beğeni toplamış , MF 3095 , 95 hp, 400 n.m. , MF 3105 , 106 hp , 420 n.m. beğenilen makinelerdir.Antrak superline pek tutulmadı, lakin halen kullanıcısı mevcut. Geçen gün denk geldi tüccarda buğday dökmek için sıra bekliyordu.
Şahsi fikrim: 90 bine piyasada daha mantıklı traktörler var, onları tercih edin. Birkaç hafta oldu bir akraba, 2016 model Erkunt kıymet 90 E takma kabinli traktörü takasta 70 bine verdi, malûm traktör galeriden 90 bin lira civarında alınabilir. Böyle şeyler bakın derim. Traktör de satılmış yanlış hatırlamıyorsam, kaça gitti bilmiyorum.