Sulama

Selamin aleyküm arkadaşlar benim kuyruk mili santrafijim 160lik bugdayi akar sulama misiri ise musluklu sulamayi düşünüyorum su kaybı veya borularımda bi sıkıntı yasarmiyim yardımlarınızı bekliyorum ama eğer buğday zamaninda su sıkıntısı yasarsamsa 500 metre uzaktan cekecem

Selamin aleyküm arkadaşlar benim kuyruk mili santrafijim 160lik bugdayi akar sulama misiri ise musluklu sulamayi düşünüyorum su kaybı veya borularımda bi sıkıntı yasarmiyim yardımlarınızı bekliyorum ama eğer buğday zamaninda su sıkıntısı yasarsamsa 500 metre uzaktan cekecem
Aleykumselam hiçbir sıkıntı olmaz akarına ve musluklu (şırlama) sulama pompa zorlamaz ve boruya yük fazla binmez yağmurlama olsa iş değişir
Galiba sen bir ucuz fiyatlı boru alacam demiştin onun için soruyorsan sıkıntı olmaz

Aynen öyle abe 160 lik boru var 230 diyor
125 lik var jain 115 diyor e bana 125lik daha ucuza geliyor hem ağırda değil abe
Dediğim gibi açık sulamada birşey olmaz 160 lık boruyu iki kişi anca kaldiryor hele o mandallari birleştirme [emoji4] adamın parmakları yetiş miyor

Kalite ucuz olur derler ama bu şekil sulamada işini görür.
Traktörle ezme üstünden geçme kıvır ma falan yaparsan da sakın katlatma katlanan yerden açar su kacirir.
Boruların hayırlı olsun.