PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Sulak olmayan arsa - önerileriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Sciuridae" data-source="post: 1466926" data-attributes="member: 106725"><p>Merhabalar,</p><p></p><p>Öncelikle herkese keyifli forumlar dilerim. Çocukluğumdan bu yana sürekli olarak toprakla haşır neşir biriyim. Bu sene hobi bahçesi minvalinde 350 metrekarelik bir alan kiraladım. Yaklaşık 10 yıl kadar işleyeceğim. </p><p></p><p>Tek seferde arabayla yaklaşık 100 litre su taşıma şansım var. Etrafta çeşme vs. var ancak komşulardan her dakika ricacı olmak pek istemiyorum açıkçası. </p><p></p><p>Rakım yaklaşık 60 metre. Çapalama ya da diğer işçiliklerden yana bir problem yok. Kış aylarında neredeyse hiç kar yok, gece-gündüz sıcaklıkları da - ' nin altına düşmüyor. Birbirine yakın seyrediyor. </p><p></p><p>Sizce burada, suya pek ihtiyacı olmadan ne yetiştirebilirim?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sciuridae, post: 1466926, member: 106725"] Merhabalar, Öncelikle herkese keyifli forumlar dilerim. Çocukluğumdan bu yana sürekli olarak toprakla haşır neşir biriyim. Bu sene hobi bahçesi minvalinde 350 metrekarelik bir alan kiraladım. Yaklaşık 10 yıl kadar işleyeceğim. Tek seferde arabayla yaklaşık 100 litre su taşıma şansım var. Etrafta çeşme vs. var ancak komşulardan her dakika ricacı olmak pek istemiyorum açıkçası. Rakım yaklaşık 60 metre. Çapalama ya da diğer işçiliklerden yana bir problem yok. Kış aylarında neredeyse hiç kar yok, gece-gündüz sıcaklıkları da - ' nin altına düşmüyor. Birbirine yakın seyrediyor. Sizce burada, suya pek ihtiyacı olmadan ne yetiştirebilirim? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Sulak olmayan arsa - önerileriniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt