Arkadaşlar su motorunu aldım çalışıyor ama bazı şeyleri bilmiyorum galiba hortumun ucunda glebe (çek bas) olup hortumun su ile mi dolması lazım suyu çekecek ama tam anlayamadım
Emiş hortumuna pompa tarfinda yada pompanin suyu verdiği yerden taşana kadar doldur çalıştır tamam motor yağını falan kontrol et eksik olmasınArkadaşlar su motorunu aldım çalışıyor ama bazı şeyleri bilmiyorum galiba hortumun ucunda glebe (çek bas) olup hortumun su ile mi dolması lazım suyu çekecek ama tam anlayamadım
Yagı felan varda az doldurmuş tum suyu Bi litre felan ondan çekmedi galıba yarın tekrar deneyeceğimEmiş hortumuna pompa tarfinda yada pompanin suyu verdiği yerden taşana kadar doldur çalıştır tamam motor yağını falan kontrol et eksik olmasın
Anlamadım yarın bir daha deneyim o şekildeSandravijin uzerinde siyah kapak var ordan 3 5 lt su doldur bunlarda havalı sandravij var herturlu alir suyu
Bunu ben kayınbabada aldım Bi 40 TL felan harcadım yaptırdım bozulmzsa iyi gıbı Honda markalarına baktım çarşıda 2500 felan ama bundan bu performansı beklemiyordum dün denedim güzelBanada böyle küçük pompa lazim aslinda kuyrukmilki pompanin alıcısını doldurmak için salyangoz pompalar havasini kendisi alamaz
Kuyudan suyu çeken hortum su motoru ile birleşme yerinden hava alırsa çekmez suyu doldursan bile cekmez emme borusunun motora taktın yeri kil yada bi çamurla sıva hava almasın ordanArkadaşlar su motorunu aldım çalışıyor ama bazı şeyleri bilmiyorum galiba hortumun ucunda glebe (çek bas) olup hortumun su ile mi dolması lazım suyu çekecek ama tam anlayamadım