Steyr (Harman)

Bu resimleri geçen sene yazın çekmiştim. İkinci resimde römorkları boşalttıktan sonra sadece resim çekmek için öyle yanaştırdım. :) Son resimleride tam biçere giderken çekmiştim...

/// SON \\\

: Steyr (Harman)

Bu resimler sanırım geçen sene harmandan, bu sene değil. Biçerle beraberde çekmiştim ama onları heralde arşive koydum bulursam atarım... :) Bu sene hiç bir tarlaya iki römork takıp gitmedim heralde, hatırlamıyorum... muhaa*-*-

K

kuyucakli_26

MUSTAFA ŞU RÖMÖRKLARIN BİR TANESİNİ BANA VERİR MİSİN YAW.... KAÇ TANE RÖMÖRK VAR BÖYLE muhaa*-*- muhaa*-*- muhaa*-*-
GÜZEL RESİMLER PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL... ok*0*-

kuyucakli_26 link=topic=567.msg3623#msg3623 date=1199721179' Alıntı:
MUSTAFA ŞU RÖMÖRKLARIN BİR TANESİNİ BANA VERİR MİSİN YAW.... KAÇ TANE RÖMÖRK VAR BÖYLE muhaa*-*- muhaa*-*- muhaa*-*-
GÜZEL RESİMLER PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL... ok*0*-

Al senin olsun hepsi... :)

K

kuyucakli_26

TEŞEKKÜR EDERİM SENDE İSTEDİĞİN ZAMAN TL A YI ALABİLİRSİN... ayps-*-s ayps-*-s ayps-*-s ayps-*-s ayps-*-s

Römorkların hepsi benim değil, lazım olunca komşulardan alıyorum. O yan yana duran römorklardan buğday indirmiştik, bende yan yana dizdim resim çekmek için...

-silivrilimeriç- link=topic=567.msg8328#msg8328 date=1202631512' Alıntı:
güzel resimler Mustafa..Ön camdaki cam sileceği çalışıyomu?? Bizimkinde vardı söktüm attım.. muhaa*-*-

Biz motora çok iyi bakarız, her yeri orjinaldir ve çalışmayan hiç bir yeri yoktur. Kabinin içindeki aydınlatma lambası bile çalışıyor. Çeki demiri, ara demir, camlar bunların hepsi orjinal parçalar. Bir tek sol aynayı ağaçların altını sürerken kapatmayı unutmuşuz, çarptırdık, onu da alcaktık fakat bulamadık orjinalini, başka kabinlerden ayarlamak lazım o zaman iki tarafıda değiştirmek lazım, ikiside aynı olması açısından :) Geçen gün tarla yolunda biraz hızlı gidiyordum, motor sallanmaktan silecek yerinden çıkmıştı, ben de öylesine taktım, öyle kaldı şimdilik. Sileceği çeviriyor ama bazen iyice yukarı çıkıyor, ayar çekmek lazım.

ÜÇPIN@RLI_KORAY link=topic=567.msg8388#msg8388 date=1202649594' Alıntı:
mustafa senin mekanı beyenmedim çok küçükmüş hiç kapışmaya girme benim bahçe daha büyük

Benim motorla 4 tane çift dingilli römork dönüyor bahçede. Bana yeter... :)