Değiştiden kastım bakıldı anlamında hem kömürleri değişti hem de üzerinde kollektöre bakıldı şarj dinamosunun şarj etmesinde bir sıkıntı yok ediyor. Sanayine kontrol edildi kabloları lamba düzeneğine bağlanıp çevrildi ve lambaları yaktı.Şarj kesmeme durumu hakkında bir bilgim yok fakat marşa basarak bitirdiği aküleri takviyeyle çalıştıktan sonra şarj edip akülerde yeşil ışığı yakıyor dediğiniz gibi aküyü öldürme durumu varsa akü çabuk dolup çabuk boşalıcaktır diye tahmin ediyorum.Resimlerdeki gibi 800 ün üzerinde akü koysam şarj kesmeme durumu varsa onu da öldürmez mi
Değiştiden kastım bakıldı anlamında hem kömürleri değişti hem de üzerinde kollektöre bakıldı şarj dinamosunun şarj etmesinde bir sıkıntı yok ediyor. Sanayine kontrol edildi kabloları lamba düzeneğine bağlanıp çevrildi ve lambaları yaktı.
Şarj kesmeme durumu hakkında bir bilgim yok fakat marşa basarak bitirdiği aküleri takviyeyle çalıştıktan sonra şarj edip akülerde yeşil ışığı yakıyor dediğiniz gibi aküyü öldürme durumu varsa akü çabuk dolup çabuk boşalıcaktır diye tahmin ediyorum.
Resimlerdeki gibi 800 ün üzerinde akü koysam şarj kesmeme durumu varsa onu da öldürmez mi