steyr 768 almayı düşünüyorum

hafta sonu abim işboranın marş motorunu yakmış.
hiç durumum olmasada biraz kredi çekip 768 almayı düşünüyorum.
galeriler çok uçuyor.
elinde steyr olup satmayı düşünen varmı

saol ustam o değil buraya üye oldum herkezde 4 traktör üyelerin çoğu gerçek anlamda tarım ile uğraşıyor. traktör fiyatları gerçekten çok yüksek 80 model traktör 20000tl. hani şimdi steyr alsam tarladan çıkan ürün 5yılda motoru ödemez.

Steyr 768 iyi bir seçenek bence de. Lakin bakım durumu tereddütsüz bir 768 bakın. Bizim komşuda var, neredeyse her yıl bir masraf açar. Bazen her sezon bir iş-bora parası ustaya gider. İnatla da değiştirmiyor. Böyle olduktan sonra değiştirmenin alemi yok.

Bir ihtimal olarak 80 model altı 640 bakın ufaktan. Arada 768'den daha uygunu bile düşüyor. Faza bakım istemeden ufak çiftçinin işini onlarca yıl görür.

Steyr 768 iyi bir seçenek bence de. Lakin bakım durumu tereddütsüz bir 768 bakın. Bizim komşuda var, neredeyse her yıl bir masraf açar. Bazen her sezon bir iş-bora parası ustaya gider. İnatla da değiştirmiyor. Böyle olduktan sonra değiştirmenin alemi yok.

Bir ihtimal olarak 80 model altı 640 bakın ufaktan. Arada 768'den daha uygunu bile düşüyor. Faza bakım istemeden ufak çiftçinin işini onlarca yıl görür.
ustam o komşunun mal kıymeti bilmeyen abisi falan vardır. ben eminim güçlü bir traktör alsam bile bu sorunlar azalmaz ama hafta sonu deli oldum.
ya adam düz yolda gidiyor viteslerin dibinden yağ atıyor. ben dahil kimsede öyle birşey olmuyor. biraz daha kaba bir traktör alırsam parçalayamaz belki aklıma öyle geliyor. traktör almak bana kökten zarar.

ustam o komşunun mal kıymeti bilmeyen abisi falan vardır. ben eminim güçlü bir traktör alsam bile bu sorunlar azalmaz ama hafta sonu deli oldum.
ya adam düz yolda gidiyor viteslerin dibinden yağ atıyor. ben dahil kimsede öyle birşey olmuyor. biraz daha kaba bir traktör alırsam parçalayamaz belki aklıma öyle geliyor. traktör almak bana kökten zarar.

Bizim başımızda da var öyleleri. Geçen köye gittim amcam 265'in hidrolik keçelerini patlatmış, ön lastiği patlatmış... Ben köydeyken dinamonun fişini çekiyorum bulamıyor çalışmıyor deyip bırakıyor :D

mali durum traktör almaya yetmeyince bende gittim marş motoru aldım taktım.
kibrit oldu.
be3241418034de22e7e045862c003856.jpg