başak 2073 nurullah link=topic=8294.msg774363#msg774363 date=1379160373' Alıntı:
arkadaşım ben başak 2073 taktırdım saffer firmasını aradı konyada heralle bizim usta benım elımde şu traktor var dedi ona göre turbo gönderdiler sade türbin vardi 1 vitese yakın arttı sonra pompanın üzerine lda taktırdım 1 fites den fazlada ordan arttı ama radyötürü buyuttum yağ sogutucu ve interkoler taktıracam yakında ustan iyi ise avan ayarını iyi yapsın ve turbo firmları var traktorun markasını serini numasını modelini sole intekoler lda yağ sogutucu radyoru turbo tirbunu hepsını bereber al ondan sonra diyeceğin su olacak benım gibi bikaçtane daha vites olsa diyeceksın %30yakıt tasarufu vegüğç kazancı sağlarsın traktörun çalısır motru pistonfelen değimesi lazım derlerse değiştirme rektefe yaptıracagın zaman turboya uyumlu piston alırsın zaten yakıt tasarufun motor bakımdan daha fazla oluyor ben 2005 sıfır aldım traktörum şimdi13000 saatte 4 yıldır turbolu kullanıyorum ve rektefe olmadı motorda sorun yok karın içinde kalsın sabah marşa basayım istma kullanmadan hemen çalışıyor.