PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Sondaj karari
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ALFA1" data-source="post: 1457927" data-attributes="member: 55618"><p>Hedefini koy,araştırman sonunda maliyet ve uygulama açısından size en mantıklı gelen neyse onu uygula. </p><p>Yaşın genç yatırımı genç iken yap ilerde faydasını görürsün, emekli olsan bile insana bir uğraşı lazım.</p><p>2002 yılında 14 dekar ceviz diktim bir kova bile suyum yoktu,baştan 3 adet birer tonluk plastik depo ile başladım sulamaya, sonraları su ihtiyacı arttıkça sondaj araştırmaları başladı bir sürü olumsuz işlemden sonra arazide kış yağışlarını ve yaz yağışlarını biriktirecek küçük açık havuz yaptırdım 500 ton su birikiyordu keson kuyu sularını da aktarıyordum ki hiç olmadı buharlaşmayı karşılasın,damlama ile idare ettiriyordum.</p><p>Havuz yada gölet yaparsanız sizin arazisine göre yada bir miktarı için imkan varsa kapasitesini mümkün olduğunca yüksek tutun, tarla çataklarına yapılmış 50 yıllık göletler var bildiğim,göletlere nazaran derin kuyuların daha fazla masraf ve riskleri var. Bence pes etmeyin derim,işleriniz rast gitsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ALFA1, post: 1457927, member: 55618"] Hedefini koy,araştırman sonunda maliyet ve uygulama açısından size en mantıklı gelen neyse onu uygula. Yaşın genç yatırımı genç iken yap ilerde faydasını görürsün, emekli olsan bile insana bir uğraşı lazım. 2002 yılında 14 dekar ceviz diktim bir kova bile suyum yoktu,baştan 3 adet birer tonluk plastik depo ile başladım sulamaya, sonraları su ihtiyacı arttıkça sondaj araştırmaları başladı bir sürü olumsuz işlemden sonra arazide kış yağışlarını ve yaz yağışlarını biriktirecek küçük açık havuz yaptırdım 500 ton su birikiyordu keson kuyu sularını da aktarıyordum ki hiç olmadı buharlaşmayı karşılasın,damlama ile idare ettiriyordum. Havuz yada gölet yaparsanız sizin arazisine göre yada bir miktarı için imkan varsa kapasitesini mümkün olduğunca yüksek tutun, tarla çataklarına yapılmış 50 yıllık göletler var bildiğim,göletlere nazaran derin kuyuların daha fazla masraf ve riskleri var. Bence pes etmeyin derim,işleriniz rast gitsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Sondaj karari
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt