PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Sondaj karari
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ALFA1" data-source="post: 1457918" data-attributes="member: 55618"><p>Çubukçunun var dediğini yada kendi tespit ettiğin yerleri kazıp suyu dendiği kadar bulabildiniz mi, sonuç ne hiç bahsetmiyorsunuz. </p><p>Ben de çubukçuların şöyle var böyle var dedikleri en az 15 farklı yerde ve zamanlarda (aynı tarla içinde) çeşitli derinliklerde 7-8 metreden 18 metreye kadar burgu saldık kile dayanınca bıraktık, bir suya rastlamadık. </p><p>Çubukçu dediğim arkadaşlar farklı farklı kişilerdi bazı kişilerde su bulmuşlukları vardı tamamen reddetmiyorum bu çubuk işi herkeste olmuyor, bu arkadaşlar hobi için bakmışlardı, bir de ben hem anlarım hem sondaj yaparım diyenlerle deneyelim bakalım dedim, yine bir sonuç yok çubukçu arkadaş diyor ki abi bilezikli yap, uzatmayayım sonuçta 2 tane 5 mt. keson kuyu 1 tane 24 mt.boru çakılmış toplam 3 kuyu sahibi oldum, su ihtiyacı olmadığı zamanlarda keson kuyular yüzeye kadar su dolu yazın temmuzda ağustosta haftalık 5 tona düşüyor. 24 mt olan çakma kuyudan 300 lt.su alıyorum boruda su bitiyor, 2,5 saat sonra tekrar 270 kg civarı su birikiyor du.</p><p> Çubukçu arkadaşlar suyun bol olduğu mıntıkalarda yüzey sularında başarılı olabiliyor, bizim denediğimiz 15 sondajı bilezikli yapsaydık yine aynı kapasitede su olacaktı. </p><p>Şimdi bu kadar acı tecrübeden sonra çubukçuya nasıl güveneyim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ALFA1, post: 1457918, member: 55618"] Çubukçunun var dediğini yada kendi tespit ettiğin yerleri kazıp suyu dendiği kadar bulabildiniz mi, sonuç ne hiç bahsetmiyorsunuz. Ben de çubukçuların şöyle var böyle var dedikleri en az 15 farklı yerde ve zamanlarda (aynı tarla içinde) çeşitli derinliklerde 7-8 metreden 18 metreye kadar burgu saldık kile dayanınca bıraktık, bir suya rastlamadık. Çubukçu dediğim arkadaşlar farklı farklı kişilerdi bazı kişilerde su bulmuşlukları vardı tamamen reddetmiyorum bu çubuk işi herkeste olmuyor, bu arkadaşlar hobi için bakmışlardı, bir de ben hem anlarım hem sondaj yaparım diyenlerle deneyelim bakalım dedim, yine bir sonuç yok çubukçu arkadaş diyor ki abi bilezikli yap, uzatmayayım sonuçta 2 tane 5 mt. keson kuyu 1 tane 24 mt.boru çakılmış toplam 3 kuyu sahibi oldum, su ihtiyacı olmadığı zamanlarda keson kuyular yüzeye kadar su dolu yazın temmuzda ağustosta haftalık 5 tona düşüyor. 24 mt olan çakma kuyudan 300 lt.su alıyorum boruda su bitiyor, 2,5 saat sonra tekrar 270 kg civarı su birikiyor du. Çubukçu arkadaşlar suyun bol olduğu mıntıkalarda yüzey sularında başarılı olabiliyor, bizim denediğimiz 15 sondajı bilezikli yapsaydık yine aynı kapasitede su olacaktı. Şimdi bu kadar acı tecrübeden sonra çubukçuya nasıl güveneyim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Sondaj karari
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt