Ankara Polatlı ilçesinde inşaatına başladığımız 50 metrelik 240 başlık son sistem besi ahırımızın inşaatına başladık. Rabbim utandırmasın.
Tabiki her bilgi önemli benim için. Ben kendim makine mühendisiyim. Az çok projeyi çiziyorum sağlamlık açısından ama yine de emin olmak lazım
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok teşekkür ederim hocam. Projeler size gelince resim de atarsanız sevinirim. Tekrardan hayırlı olsun
Şimdiden hayırlı olsun. Allah tez zamanda sıkıntısız bitirmeyi nasip etsin.
Abi ozaman maliyet yükselmezmi? Mesela hasat zamanı arpa fiyatıyla kışın bir değil?Hocam öncelikle çok sağolun çok teşekkür ederim.
Tecrübemiz taa dededen var aşağı yukarı 60-70 yıldır hayvancılık işiyle uğraşıyoruz.Şuan hali hazırda bir adet eski sistem kendi yerimiz bir adette kiralık yerimiz var. Tüm işi buraya taşıyacağız.
Ayrıyeten yem olarakda hazır alıyoruz. Yemi depo ederken 40 tonluk silolarda 1-2 haftalık yetecek kadar depo ediyoruz kokma, nemlenme ve zahiyat gibi riskleri en aza indiriyoruz.
Hayırlı olsun. Allah utandırmasın inşallah.
Hayvanları padoklar halinde mi yapacaksınız ? Eğer padoklar halinde yapacaksanız gübre yönetimi için altlık olarak yeni bu ızgara sistemlerden mi kullanacaksınız yoksa yarı açık besi mi yapacaksınız ? Bide hayvan başı kaç m2 alan ayırdınız söyler misiniz hocam ?
hayırlı uğurlu olsun rabbim bol kazançlar versin hangi köy acaba
Abi ozaman maliyet yükselmezmi? Mesela hasat zamanı arpa fiyatıyla kışın bir değil?