ekim tarihi olarak ektigim son ayçiçek tarlalarından birkaç fotograf çektim eve yakın oldugu için bugün
yanlış degilsem mart ayının 20sinde veya o civarlarda ekmiştim tam tarih aklımda degil ilk ekimler yani martın ilk haftası ektiklerim 1 karıştan büyük ve çaparı çekildi
fotodakiler henüz küçük daha 1 hafta 10 güne kadar çapa çekilmez gibi
ayrıca birkaç tanede farklı foto paylaşıyorum
iyi seyirler
ilk fotoda arka planda mahallemizin üst kısımlarındaki bazı evler gözüküyor
dedemin ilk evi(ben kendimi bildim bileli samanlık olarak kullanıyoruz) kendiside yeni evi yaptırınca ahır ve samanlık olarak kullanmış yeni eviyle eski evi aynı avluda yan yana
eski evinin yapım tarihini pek bilmiyorum
dedemin ikinci evi (hacı aganın konagı olarak bilinir yaklaşık 65-70 senelik ve yıkılmak üzere avlusuna ekipmanlarımızı koyuyoruz)
buda bizim yani babamın evi bende bekar oldugumdan şuanda burda yaşıyorum
arka planda gözüken ev abimin evi
yanlış degilsem mart ayının 20sinde veya o civarlarda ekmiştim tam tarih aklımda degil ilk ekimler yani martın ilk haftası ektiklerim 1 karıştan büyük ve çaparı çekildi
fotodakiler henüz küçük daha 1 hafta 10 güne kadar çapa çekilmez gibi
ayrıca birkaç tanede farklı foto paylaşıyorum
iyi seyirler
ilk fotoda arka planda mahallemizin üst kısımlarındaki bazı evler gözüküyor
dedemin ilk evi(ben kendimi bildim bileli samanlık olarak kullanıyoruz) kendiside yeni evi yaptırınca ahır ve samanlık olarak kullanmış yeni eviyle eski evi aynı avluda yan yana
eski evinin yapım tarihini pek bilmiyorum
dedemin ikinci evi (hacı aganın konagı olarak bilinir yaklaşık 65-70 senelik ve yıkılmak üzere avlusuna ekipmanlarımızı koyuyoruz)
buda bizim yani babamın evi bende bekar oldugumdan şuanda burda yaşıyorum
arka planda gözüken ev abimin evi