*098*-arkadaşlar bende 266 tek çeker ve 266 çif çeker var sizce balya makinası için yeterlimi yoksa biraz büyütsemmi veya hangi traktör bana uyar
arkadaş önerilerin içiğn çok teşekkür ederim bende balyada sana new holland öneriyim benimki ondan öncew galignani ve paksan kullandık bu daha iyi randıman aldı ha paksanda iyi makinede bu baya salam geldi vbe istediğin kadfar baskıya dayanıyor geçen yıl sivas ulaş devlet çifli,ğinde paksan ve sönmezler bide biz üç makina yaptık en iyi balyayı ve baskıyı bu veriyordu teşekkürlermali87 link=topic=30919.msg266396#msg266396 date=1270429321' Alıntı:bencede traktörü büyütmelisin kardeş önceliklesenede kaç balya yapacağında önemli mesala birbiçer arkasında bağlıyosundur 3 ay sürekli balya yaparsın yöre yöregezersin traktörün dayanıklılığı burda çok önemli bide sadece beygir gücü değil debriyaj önemli fiat balyada çok çabuk balata bitirir ferguson daha iiidir diyebilirim ama 3. serisi bence birde hararet çok problem bende biçer işletmecisiyim 3.105 kullanıyorum ondada çok yakıyor ip masrafı mazot derken 2 balyadan 1 isana kalıyor .. bu hararet problemini öözmek için ise erkunt lüks bana güzel geliyor hararet baktın kalktı üfle komprösörle biz balya makinesini sattık bende yeni almayı düşünüyorum ama gallignani almıcam bu sefer paksan yunus ada nholland düşünüyom bende bide 540 e devri övüyorlar amabende hiç kullanmadım o devir bayağı eknomikmiş
bence ona hiç bulaşmayın yolda çok yakıyor yerine 70-66 daha ii olurjura link=topic=30919.msg292065#msg292065 date=1282737263' Alıntı:70-56 DT