PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Siverek Ceylan romork aldik sonuc husran
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Alperen06" data-source="post: 1456759" data-attributes="member: 22703"><p>Keske markasini da yazsaydiniz, iyi markalari nasil one cikartiyorsak kotuleri de ifsa etmek lazim ki gariban ciftcinin emegini somurmesinler. insanlar birseyler almadan buradaki yorumlara bakarak karar verebilirler. </p><p></p><p>Tecrubelerim ve piyasadan duydugum kadari ile bu iste en iyisi Palazoglu. Avrupa standartlarinda uretim yapiyorlar, arge ekibi guzel calisiyor, sektoru iyi takip ediyorlar. Bizim koyden birisi palazoglu aldi bizim romork ile arada 80 bin tl fark var ama deger hatta bana gore daha da fark olmasi gerekiyor iscilik mukemmel, romork uzerindeki etiketler, hortumlar hortum sargi aparatlari, sandik (Dorse tipi su-toz gecirmez sandik koymuslar), arkadaki ikinci romork icin elektrik cikisi ve fren cikisi var. Geri vitese takainca (eger traktorde geri vites sistemi yoksa elle de acilabiliyor) arkada led projektorler var, geri vites alarm uyari sistemi var, Tuvturk un istedigi standartta reflektorler arakada buyuk iki tane ve yanlarda her babanin altinda 3m reflektor bant koymuslar, damper liftini havada birakmak gerekirse diye vana koymuslar, dingiller bizimkine gore 10 cm daha genis, ayni sekilde kasa da genis ve bunlarin tamami standar olarak sunuluyor, ekstra olarakta ek ilave, yana devirme, arka kapak lifti, kriko lifti vb. Gercekten hakki ile yapmislar digerleri mahallede ki kaynakci mantigi ile uretim yapip yerli uretimin kalitesini dusurmekten baska birsey yapmiyor. citayi yukselten ciftciyi dusunen firmalairn artmasi icin bu tip merdiven alti uretim yapanlardan malzeme almamakta fayda var. Bu tip kalitesiz ekipman ureticileri insan sagligini da hice sayiyor. benim tavsiyem biraz daha fazla verip iyisini alip iyi olan markalarin ilerlemesini saglmak gerkeiyor.</p><p></p><p>Bu arada iyi olupta Turk ciftcisi sayersinde bir yerlere gelen, sesini dunyaya duyuran sonra da,ciftcinin isteklerine kulak tikayan, " yerli piyasaya uretim yapmiyoruz " zuppeligi yapan, avrupaya gonderdigini birinci kalite yapan ama Turkiye piyasasina defolu malzeme gonderen markalar da var. O da ayri bir konu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alperen06, post: 1456759, member: 22703"] Keske markasini da yazsaydiniz, iyi markalari nasil one cikartiyorsak kotuleri de ifsa etmek lazim ki gariban ciftcinin emegini somurmesinler. insanlar birseyler almadan buradaki yorumlara bakarak karar verebilirler. Tecrubelerim ve piyasadan duydugum kadari ile bu iste en iyisi Palazoglu. Avrupa standartlarinda uretim yapiyorlar, arge ekibi guzel calisiyor, sektoru iyi takip ediyorlar. Bizim koyden birisi palazoglu aldi bizim romork ile arada 80 bin tl fark var ama deger hatta bana gore daha da fark olmasi gerekiyor iscilik mukemmel, romork uzerindeki etiketler, hortumlar hortum sargi aparatlari, sandik (Dorse tipi su-toz gecirmez sandik koymuslar), arkadaki ikinci romork icin elektrik cikisi ve fren cikisi var. Geri vitese takainca (eger traktorde geri vites sistemi yoksa elle de acilabiliyor) arkada led projektorler var, geri vites alarm uyari sistemi var, Tuvturk un istedigi standartta reflektorler arakada buyuk iki tane ve yanlarda her babanin altinda 3m reflektor bant koymuslar, damper liftini havada birakmak gerekirse diye vana koymuslar, dingiller bizimkine gore 10 cm daha genis, ayni sekilde kasa da genis ve bunlarin tamami standar olarak sunuluyor, ekstra olarakta ek ilave, yana devirme, arka kapak lifti, kriko lifti vb. Gercekten hakki ile yapmislar digerleri mahallede ki kaynakci mantigi ile uretim yapip yerli uretimin kalitesini dusurmekten baska birsey yapmiyor. citayi yukselten ciftciyi dusunen firmalairn artmasi icin bu tip merdiven alti uretim yapanlardan malzeme almamakta fayda var. Bu tip kalitesiz ekipman ureticileri insan sagligini da hice sayiyor. benim tavsiyem biraz daha fazla verip iyisini alip iyi olan markalarin ilerlemesini saglmak gerkeiyor. Bu arada iyi olupta Turk ciftcisi sayersinde bir yerlere gelen, sesini dunyaya duyuran sonra da,ciftcinin isteklerine kulak tikayan, " yerli piyasaya uretim yapmiyoruz " zuppeligi yapan, avrupaya gonderdigini birinci kalite yapan ama Turkiye piyasasina defolu malzeme gonderen markalar da var. O da ayri bir konu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Siverek Ceylan romork aldik sonuc husran
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt