PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Sivas Bölgesine uygun ve verimli buğday çeşitleri ? Özelliklerini de belirtirseniz iyi olur.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hüseyin 58 58" data-source="post: 1452412" data-attributes="member: 82637"><p>40 kilo tohum kullanmak istiyorsun çok fazla miktar çimen gibi çimlenme olur daha kötü olur tane veremez su sitresi yaşar gübre atarsın yanar kardeşlenme olmaz 40 kilo aşırı çok miktar </p><p>Son kalan tarlamı kalan tohum garajda fare yiyeceğine fazla olsun dedim 32 kilo ektim taban tarla pancar yeri taban gübresi atarak ektim sonuç çok aşırı sık oldu bugday havalanmıyor kalite düşüyor hastalık riski 5 e katlar kardeşleme olayına bakılarak 25 kilo hadi en fazla 28 kilo iyi miktar verimsiz topraktan ne yaparsan yap miktar belli tavuk gübresi vs atıp sulanma takviye besin olayı olsa durum değişir bunlar yoksa aynı tas aynı hamam</p><p> tarlanı iyi bir şekilde hazırla mibzer ile 25 28 kilo tohum gübrenide ekle ek üzerine demir tırtıklı log çek 1.vites ile 750 1000 kilo olan tırtıklı log çek halı gibi yap kar yağmadan çimlenirse sonuç iyi olacak inşallah Ekim ayının ilk haftası ekildi tohum 23 24 kilo ekiz kıraç çakıllı yer birde Ayaz yedi pası saymaya gerek yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hüseyin 58 58, post: 1452412, member: 82637"] 40 kilo tohum kullanmak istiyorsun çok fazla miktar çimen gibi çimlenme olur daha kötü olur tane veremez su sitresi yaşar gübre atarsın yanar kardeşlenme olmaz 40 kilo aşırı çok miktar Son kalan tarlamı kalan tohum garajda fare yiyeceğine fazla olsun dedim 32 kilo ektim taban tarla pancar yeri taban gübresi atarak ektim sonuç çok aşırı sık oldu bugday havalanmıyor kalite düşüyor hastalık riski 5 e katlar kardeşleme olayına bakılarak 25 kilo hadi en fazla 28 kilo iyi miktar verimsiz topraktan ne yaparsan yap miktar belli tavuk gübresi vs atıp sulanma takviye besin olayı olsa durum değişir bunlar yoksa aynı tas aynı hamam tarlanı iyi bir şekilde hazırla mibzer ile 25 28 kilo tohum gübrenide ekle ek üzerine demir tırtıklı log çek 1.vites ile 750 1000 kilo olan tırtıklı log çek halı gibi yap kar yağmadan çimlenirse sonuç iyi olacak inşallah Ekim ayının ilk haftası ekildi tohum 23 24 kilo ekiz kıraç çakıllı yer birde Ayaz yedi pası saymaya gerek yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Sivas Bölgesine uygun ve verimli buğday çeşitleri ? Özelliklerini de belirtirseniz iyi olur.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt