Gübretaş in tavsiyesidir;Silajlik misir da gubreleme tavsiyeleri
Cok tesekkur ederim benim kafamda vardi gubreleme plani nasil bi degerlendirirmisiniz 33 dekar damlama ile2.urun silajlik misir ekicem saticam o yuzden abarti bir sekilde gubreler kullanmak istemiyorumGübretaş in tavsiyesidir;Ekli dosyayı görüntüle 47665Ekli dosyayı görüntüle 47666
Damlama sistemli sulamayı yapan arkadaş lar bilir.Ben tane ve karık sulama yapıyorum..Kolay gelsinCok tesekkur ederim benim kafamda vardi gubreleme plani nasil bi degerlendirirmisiniz 33 dekar damlama ile2.urun silajlik misir ekicem saticam o yuzden abarti bir sekilde gubreler kullanmak istemiyorum
1000 m2 icin soyluyorum
Taban gubresi 15-15-15+so3 25 kg + k-humat 200 gram
Ust gubereleme ise yaklasik diz boyuna geldigi zaman (6-8 yaprak doneminde )
15 kg ure+25 kg aminyum sulfat sulamads vericem
Diger sulamayi bos gecicem
Diger sulamada ise son 15 kg ure + 25 kg aminyum sulfat vericem ve tepe puskulu cikincaya kadar gubreleme isini bitirmis olucam
sagolasın nasıl buldun usta benım dusundugum gubrelemeyi ? 20 yasındayım ve 33 dekar arazi bos babam ekmıcek al sen ekceksen ek dedı bende ekıcem allah nasıp ederse guzel bır verım alırsam satarsam cok ıyı olucakDamlama sistemli sulamayı yapan arkadaş lar bilir.Ben tane ve karık sulama yapıyorum..Kolay gelsin