Ben burda 330 a sattım ama bu sene 400 gibi gözüküyorHayırlı işler paketli ton fiyatı nedir
1 ton 50Başkanım makina bizim olsa eğer 1 tonluk paket yapma maliyetimiz kaç lira? Yarım tonluk yapsak kaç lira?
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Usta 50 liranın içine ne dahil tam olarak biraz fazla geldi de
Kepçe ve paketlemeUsta 50 liranın içine ne dahil tam olarak biraz fazla geldi de
Anladım abi 1 tonluk pakedin SADECE streç film maliyeti ne kadar? Bir rulo strec film kaç tl ve kac silaj çıkıyor?
1 streçten 20 tane çıkıyorAnladım abi 1 tonluk pakedin SADECE streç film maliyeti ne kadar? Bir rulo strec film kaç tl ve kac silaj çıkıyor?
Abi bir streç kac lira
1 ton içinAbi bir streç kac lira
Bide abi unutmadan şeyi sorayım dedin ya 1 strecden 20 tane cikar diye 20 tane 1 tonluk balya mi kastettin yoksa 500 kiloluk mu kastettin
AydınOrasi nere pahali degilmi burada bir tonluk paket 220 liraydi
1 tonluk streçi sipariş ettik fatura daha gelmedi gelince fiyatına bakarımAbi bir streç kac lira
Bide abi unutmadan şeyi sorayım dedin ya 1 strecden 20 tane cikar diye 20 tane 1 tonluk balya mi kastettin yoksa 500 kiloluk mu kastettin
Usta geldimi fatura baktinizmi1 tonluk streçi sipariş ettik fatura daha gelmedi gelince fiyatına bakarım