SİLAJ (120x120 cm) BÜYÜK BALYA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[size=14pt]2009 ürünü Lenox* ve C955 Mısır Silajlarımız satıştadır.[/size]

Silajlar, hiç bir mücadele ilacı kullanılmadan üretilmiş olup, ilaç bakiyesizdir.
Üretim alanları özmal ve sözleşmeli olup, ekolojik kirlilikten uzak bölgelerdir.
5 mm. kıyım yapılmıştır.
Lactobasillus (Yoğurt mayası) ile mayalanmış olup, gıda kaybı korunmuş ve yemden yararlanma durumu iyileştirilmiştir.
Paketlemede 8 kat ithal streç kullanılmıştır.

Satışlarımızda üst limit bulunmamaktadır ve siparişe özel yembitkisi üretilir.
İhraç izinlerimiz hazırdır.

Kamyon üstü Perakende 150 TL/ton fiyat olup, toplu satış teklifleriniz görüşülür.
KDV ve nakliye dahil değildir.

* Lenox, ot tipi yem şalgamının ticari adıdır. Ot tipi yem şalgamı silajı tona 40 kg arpa kırması ve 40 kg süt olumda yeşil kılçıksız buğday biçmesi ilavesi ile yapılmış olup, Karbonhidrat, protein, yağ ve sindirilebilir selüloz oranları mısır silajına göre ortalama %20 yüksektir. Bu bakımdan çok ekonomik bir silajdır. Et ve süt besisinde kullanılmaktadır. Saha uygulamalarında çok daha iştahla tüketildiği ve hayvan tarafından beklendiği görülmüştür.

Daha detaylı bilgi için lütfen özel mesaj yolu ile iletişim kurunuz.

İlginize şimdiden teşekkürler.

Ynt: SİLAJ (120x120 cm) BÜYÜK BALYA

000997.jpg

001543.jpg

001611.jpg

001722.jpg

bitkinin kendısı burdada balyası nerde be yaw ben onun resmını istedım

Ynt: SİLAJ (120x120 cm) BÜYÜK BALYA

evet bıtkı var fakat slaji yok ılığılı fotoğraf en kısa zamanda yukleyın lutfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...