Üstat onlar sigorta değil röleSiyah kutu gibi olan sigortalar çok sıcak , normalmi ?Ekli dosyayı görüntüle 47184
Yani sıcak olması normalmi , kapak açılınca bi dokunayım dedim.Üstat onlar sigorta değil röle
Yani sıcak olması normalmi , kapak açılınca bi dokunayım dedim.
Teşekkür ederim abi , bende farkettim aynı sıcaklıkta duruyor, el yakmayacak kadar sıcakçalışan röle ısınır, normal
Sen bi de o 6125 r yi gör çarpı, 10 katı sigorta var koltuk arkası camın altı panel komple sigorta, iş değil , ben tepineyim birax daha.Amma cok sigorta varmıs abi lunaparktaki ışiklar gibi [emoji1]
İçinden akım geçen tel ısınır, tungsten lamba ısı ve ışık yayar.Yani sıcak olması normalmi , kapak açılınca bi dokunayım dedim.
Fuat bey, 5820 i küçük Jd olarak değerlendirip, küçük JD E serisini büyük bir M ve ya R serisi ile değiştirmenin zamanı gelmiş gibi görünüyorO ısınan sigorta değil küçük Jd lerin suyu sanırım Fuat bey...
Ya nasip, her an her şey olur, sıkıntı yok, fakat şu virüs bi gitsin.Fuat bey, 5820 i küçük Jd olarak değerlendirip, küçük JD E serisini büyük bir M ve ya R serisi ile değiştirmenin zamanı gelmiş gibi görünüyor [emoji16]
Aynı tarlaları , tek çekerle yapıyorduk, demir teker takıp, şimdi 5720 yi beyenmiyoruz.O ısınan sigorta değil küçük Jd lerin suyu sanırım Fuat bey...
Yani sıcak olması normalmi , kapak açılınca bi dokunayım dedim.