PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
sıfır traktör teslimatlarındaki yılan hikayesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="marican22" data-source="post: 1439377" data-attributes="member: 3412"><p>Genel tedarik sıkıntısının dünya genelinde olduğuna bir cok konuda şahidim ancak bizim ülkemizdeki kadar değil. Bu sadece traktor konusunda da değil. </p><p>Yaz başı toyota bayiine gittim. Pickup yada corolla bakmaya araba yok. Temsilci arkadaşlar ayagini indirmeye zahmet etmeden araba yok diyo geciyo.</p><p>Araba yok motorsiklet alayim dedim. Honda yamaha Bmw bayilerini gezdim aradım motorsiklet yok. Kapora vereyim sıraya yazın diyorum. Gelecek tarih belli degil siraya yazamiyoruz gelince erken davranirsan alırsın deyip geciyorlar. </p><p>Malum TL nin durumu karşısında Trakyada pazarlar avm ler yabanci dolu. Onceden tanıdıklarım vardı yada yeni tanistiklarimiz oldu. Onlarda da durum benzer ancak bizden biraz daha ahlaklılar ticaret konusunda sanırım. Sozlesme ile 1 yada 1.5 ayda teslim alabildiklerini söylediler. Tabi bide AB avantajlari var onların. Almanyadan alip Bg ye getirio tescilini yaptirip kullanabiliyor istedigini.</p><p>Okul arkadasim ABD de. Isuzu tarzi kamyon bulamadigini soyluyor mesela. Ev taşıma isi yapiyor ve yillik 10 kamyon siparis verirse 5 6 tanesini ancak teslim alabiliyormus. </p><p></p><p>Cok uzattım ama biraz ulkenin ekonomik durumundan aman param erimesin seneye alamam korkusundan birazda esnafın firsatciligindan bu hallerdeyiz gibi.</p><p>Sonumuz hayır olsun...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marican22, post: 1439377, member: 3412"] Genel tedarik sıkıntısının dünya genelinde olduğuna bir cok konuda şahidim ancak bizim ülkemizdeki kadar değil. Bu sadece traktor konusunda da değil. Yaz başı toyota bayiine gittim. Pickup yada corolla bakmaya araba yok. Temsilci arkadaşlar ayagini indirmeye zahmet etmeden araba yok diyo geciyo. Araba yok motorsiklet alayim dedim. Honda yamaha Bmw bayilerini gezdim aradım motorsiklet yok. Kapora vereyim sıraya yazın diyorum. Gelecek tarih belli degil siraya yazamiyoruz gelince erken davranirsan alırsın deyip geciyorlar. Malum TL nin durumu karşısında Trakyada pazarlar avm ler yabanci dolu. Onceden tanıdıklarım vardı yada yeni tanistiklarimiz oldu. Onlarda da durum benzer ancak bizden biraz daha ahlaklılar ticaret konusunda sanırım. Sozlesme ile 1 yada 1.5 ayda teslim alabildiklerini söylediler. Tabi bide AB avantajlari var onların. Almanyadan alip Bg ye getirio tescilini yaptirip kullanabiliyor istedigini. Okul arkadasim ABD de. Isuzu tarzi kamyon bulamadigini soyluyor mesela. Ev taşıma isi yapiyor ve yillik 10 kamyon siparis verirse 5 6 tanesini ancak teslim alabiliyormus. Cok uzattım ama biraz ulkenin ekonomik durumundan aman param erimesin seneye alamam korkusundan birazda esnafın firsatciligindan bu hallerdeyiz gibi. Sonumuz hayır olsun... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
sıfır traktör teslimatlarındaki yılan hikayesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt