Değerli dostlar ekipmanlar yavaş yavaş geliyor. Bende bu arada bidon için bir araştırma yaptım. Ama karar veremedim doğrusu. Şekli, rengi, kapak rengi, etiket renkleri gibi. Bu ürünleri kullanacak olanlar sizlersiniz. O yüzden sizlere danışmak istiyorum. Sizlerden;
1-Bidon Tipi (Küp-Dikdörtgen-Yuvarlak)
2-Bidon Rengi
3-Bidon Kapağı Rengi
4-Etiket Tasarım Rengi
Buraya örnek temsili bidonları koyuyorum.
Benim düşündüğüm renkler;
*Siyah bidon-Yaldız Kapak-Mavi, Gri ve Yaldız renklerinin kullanıldığı etiket,
*Koyu yeşil bidon-Sarı Kapak-Kahverengi, beyaz ve sarı renklerinin kullanıldığı etiket,
*Turuncu bidon-Siyah Kapak-Mavi, Yeşil, beyaz ve siyah renklerinin kullanıldığı etiket,
*Açık yeşil bidon-Beyaz Kapak-Turuncu, Mavi ve beyaz renklerinin kullanıldığı etiket,
Ayrıca LOGO çalışması yaptırıyorum. Sizce nasıl olmalı LOGO tasarımı? Ben Çınar Ağacı ve köklerinin olduğu bir logo düşünüyorum. Sizlerin görüşü nedir?
1-Bidon Tipi (Küp-Dikdörtgen-Yuvarlak)
2-Bidon Rengi
3-Bidon Kapağı Rengi
4-Etiket Tasarım Rengi
Buraya örnek temsili bidonları koyuyorum.
Benim düşündüğüm renkler;
*Siyah bidon-Yaldız Kapak-Mavi, Gri ve Yaldız renklerinin kullanıldığı etiket,
*Koyu yeşil bidon-Sarı Kapak-Kahverengi, beyaz ve sarı renklerinin kullanıldığı etiket,
*Turuncu bidon-Siyah Kapak-Mavi, Yeşil, beyaz ve siyah renklerinin kullanıldığı etiket,
*Açık yeşil bidon-Beyaz Kapak-Turuncu, Mavi ve beyaz renklerinin kullanıldığı etiket,
Ayrıca LOGO çalışması yaptırıyorum. Sizce nasıl olmalı LOGO tasarımı? Ben Çınar Ağacı ve köklerinin olduğu bir logo düşünüyorum. Sizlerin görüşü nedir?