Gerçekdenmi şaşırdım kim ceza yazacakmış ..Yerli tohum ekmek Yasaklandı. Yerli tohum alıp satana Yüksek Cezalar Kapıda.
Sertifikalı tohum kullanımı uzun zamandır gündemde. Dün gerçekleştirildi. Depolarında kendi ürettikleri tohumları saklayanlar sonra satanlar tespit edilip cezai yaptırım uygulanacak. Destekleme alıp ayriyeten sertifikasız tohum kullananlarda ceza alıcak. Sertifikasız tohum kullananlar destekleme alamayacak. Zaten 3 kuruş destekleme alıyoruz. Gözlerine battı. Bu olayda tam cumhurbaşkanımızın maaşının yükselmesinden sonra gerçekleşti. Bu sene sezon bitti. Önümüzdeki ekim zamanı sizde görüceksiniz. Ben bu sekilde konusuyorum yanlış anlasilmasın bende çiftçiyim bende zordayım. hayatımı tarımdan kazanıyorum. Hergün daha çıkmaza saplanıyoruz.Yok oyle birsey kafa karistirmayin ulkede oyle bsey olsa koylere yazi gelir soylenti vardi bu sene yeterli sertifikali tohum bulunmadigi icin devreye sokulmadi ama ileriki senelerde olabilir verimi arttirmak kaliteyi yukseltmek icin
Evet var bu akşam haberlerde söylendi. Isyanda olan arkadaşlar var.Bu haberin bir dayanağı var mı? Söylentiler üzerinden gitmeyelim lütfen.
Evet var bu akşam haberlerde söylendi. Isyanda olan arkadaşlar var.
Sertifikalı tohum kullanımının verimi % 25 arttırdığı (kendine döllenen hububat türlerinde)kocaman bir yalan.