Askı listesine ne zmn cıktı .arkadaşlar sertifikalı tohum kullandım ancak desteklemeleri hala yatmadı. aranızda bu desteği alan var mı?
arkadaşlar sertifikalı tohum kullandım ancak desteklemeleri hala yatmadı. aranızda bu desteği alan var mı?
başka alan varmi bizim hesaplar hala bosben alalı iki hafta oldu 300 kğ ye 130 tl
tc ye goremi yoksa illere gore mi yatiyorbaşka alan varmi bizim hesaplar hala bos
Ramazan bey bi yanlışlık olmasın 300 kg buğday desteği 127,5 tl eder bununda %4 kesintisi var sizin destek bu hesapla 122 tl olması lazım.ben alalı iki hafta oldu 300 kğ ye 130 tl
peki destek alan arkadaslar 2016 ekim dönumunde aldigi tohumlarin mi desteklemesini aliyorlarRamazan bey bi yanlışlık olmasın 300 kg buğday desteği 127,5 tl eder bununda %4 kesintisi var sizin destek bu hesapla 122 tl olması lazım.
İkinci bir durumda yurt geneli bildiğim kadarıyla sertifikalı tohum destek ödemeleri henüz başlamadı yani 2017 ekim döneminde aldığımız tohumların.
Erhan bey şimdi bu destek işi baya bi karışık,daha önce sertifikalı tohum destek dosyaları güz ve bahar olmak üzere iki kez alınıyordu.peki destek alan arkadaslar 2016 ekim dönumunde aldigi tohumlarin mi desteklemesini aliyorlar
ekimde yaticaksa diger arkadaslar nasil aldilar acaba ozamanBaşka bir konuda; ekimde yatacak diye bilgi vermişti arkadaşlar.
Benimde henüz yatmadı.
Cuma günü Nevşehir yattı hesaplara ,Tc no 6 benimki .Kirikkaledede henuz yatmadi lakin kirsehirde yatmis diye duydum il il sececeklerine bolge olarak degerlendirseler daha iyi olur devletin isleri hep boyle yavas ilerliyor hizlansa hem ulke icin hem ciftciler icin iyi olacak
tc nosu kacti hocamEskişehir Sivrihisar geçen cuma yattı