Eyvallah Abi sağolasin geçen capa yaptığim seraya 2.sulama sistemini yapıyoruz. Yeşillik için.allah kolaylık versin
Abi yeşillik için yapiyoruz roka tere varda asıl.ürün ıspanak kıvırcık roka tere ne kadar bağ cıkar bilmiyorum bi seradan hiç hesaplamdık az olduğu için 8x40 metre olan seradan 600 kg ortalama ıspanak kestik.Kolay gelsin iscilik ve sudan tasarruf edersiniz yesillik icin kullanilacak sanirim tere roka da m2 drn kac bag urun aliyorsunuz...
Eyvallah Abi sağolasin geçen capa yaptığim seraya 2.sulama sistemini yapıyoruz. Yeşillik için.
Eyvallah Abi tohumlari izmirden aldik bu aradaanladım kardeşim çok iyi olur yeşillik için allah bol kazançlar versin inşallah
Spring isi oyle Abi az su verimli ürün bizde 2.5 3 luk salyangoz motorlar var onalar yetiyor zaten havuz var 120 tonluk belki dahada büyük hazir suyu çektigi için basınç bize yetiyor bu 2. Sulama asıl sulama sistemi damlama ama ıspanakta ya elle yada bu yoksa başka bir sekilde sulama yapraklari yolar.Kolay gelsin bizde bu sene pancara ilk defa mini sprink dösedik iscilikten ve yakittan kar yaptık.
Eyvallah Abi herşey kaliteli malzeme masraftan kaçmadik gerekli bi sistem bizde bunu biraz farkli yaptım araları biraz actım bakalım randuman alacakmiyız alamazsak tecrube edinmiş olucazKolay gelsin, başarılar dilerim.
Eyvallah Abi herşey kaliteli malzeme masraftan kaçmadik gerekli bi sistem bizde bunu biraz farkli yaptım araları biraz actım bakalım randuman alacakmiyız alamazsak tecrube edinmiş olucaz
Aynen öyle Abi bu yaptığım ikinci hat daha seyrek kullandim malzemeleri damlatıcilar yarın gelecek.Hiç merak etme yapılan işten zarar gelmez, zaman içinde sadece şekil ve sistemde ufak değişiklikler olur.