ben dogon her buzagıya yapıyorum 3 yıldır
Septiserum aşısı ineğemi buzağıyamı yapılmalı
Bovisera isimli ası çok güzel çalışıyordu su an bulamıyoruz bakanlık yasaklamış kendimi silahsız duelleyo çıkmış gibi hissediyorum yakında buzağılar dogmaya başlayacak korumamız lazım ne kullanmalıyız onun yerine başka asılardan kullanıp memnun kalan arkadaşlar varsa lütfen yazsın saygılar selamlar herkese
Ağız sütünüde sondayla veriyorum doğumlar yoğun işler cok olduğu zaman 4 lt süper sağlıklı hayvanlar oluyor
Kerbl firmasının 4 lt lik buzağı sondasi var bende Amerika'da görmüştüm orda ciftlikler büyük olduğu için sürekli hergün onlarca doğum oluyor 1 defa 4 lt sondayla ağız sütü veriyorlar bir daha ugrasmiyorlarBiraz daha açıklar mısın nasıl yaptığını?
Bizde onu kullanırız bundan sonra teşekkürlerSepticol kullanıyorum yıllardır. Sorunumuz olmuyor çok şükür.
Kerbl firmasının 4 lt lik buzağı sondasi var bende Amerika'da görmüştüm orda ciftlikler büyük olduğu için sürekli hergün onlarca doğum oluyor 1 defa 4 lt sondayla ağız sütü veriyorlar bir daha ugrasmiyorlar