PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Selamünaleyküm New Holland TD 75 Özduman 6 lı baltalı gübreli tam teleskopik havalı mibzeri kaldırırmı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1468005" data-attributes="member: 56055"><p>Evet haklısınız ben yanlış hatırlıyorum. Katalogdan kontrol ettim, TD 75, 85 ve 95 ler 3565 kg kaldırma kuvveti vardır, TD 65 te 3000 kilo. </p><p></p><p>Eski TD serisi tanıtım broşürleri mevcut elimde, geçmiş yıllarda konu açıp paylaşmıştım, lakin konumdaki fotoğraflar silinmiş, müsait zaman bulunca çekip tekrar konuyu güncellemek istiyorum.</p><p></p><p>Doğru söylüyorsunuz. Özellikle uzun ekipmanda kolların ucuna basan ağırlık ekipmanın kantara konulup tartılmış değerinden çok fazla değerlere ulaşıyor, 1350 kilo pulluk uzunluğu nedeniyle belki de 3 tondan fazla ağırlık oluşturuyor. </p><p></p><p>Hidrolik kaldırma kuvveti değerleri kataloglarda kolların ucundaki maksimum kaldırma kapasitesi olarak yazıyor, yıllar içerisinde elbetteki bu değeri düşüren faktörler oluşmuş olabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1468005, member: 56055"] Evet haklısınız ben yanlış hatırlıyorum. Katalogdan kontrol ettim, TD 75, 85 ve 95 ler 3565 kg kaldırma kuvveti vardır, TD 65 te 3000 kilo. Eski TD serisi tanıtım broşürleri mevcut elimde, geçmiş yıllarda konu açıp paylaşmıştım, lakin konumdaki fotoğraflar silinmiş, müsait zaman bulunca çekip tekrar konuyu güncellemek istiyorum. Doğru söylüyorsunuz. Özellikle uzun ekipmanda kolların ucuna basan ağırlık ekipmanın kantara konulup tartılmış değerinden çok fazla değerlere ulaşıyor, 1350 kilo pulluk uzunluğu nedeniyle belki de 3 tondan fazla ağırlık oluşturuyor. Hidrolik kaldırma kuvveti değerleri kataloglarda kolların ucundaki maksimum kaldırma kapasitesi olarak yazıyor, yıllar içerisinde elbetteki bu değeri düşüren faktörler oluşmuş olabilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Selamünaleyküm New Holland TD 75 Özduman 6 lı baltalı gübreli tam teleskopik havalı mibzeri kaldırırmı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt