BAŞAK ile balya bağlayan varmı? Randumanlı olurmu?
YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
ÖZELLİKLE KULLANANLARDAN.
YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
BAŞAK ile balya bağlayan varmı? Randumanlı olurmu?
YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
Biz 2004 ten 2016 yılına kadar başak 2073sh kullandık. 2002 modeldi. Çok güzeldi. Çok kullanışlı uygundu. Ama 12 senede 3 kere motor açıldı. Zorlayinca conta yakıyordu. Conta yakması bizim için büyük sorunda değildi. Problem olunca hemen yaptiriyorduk zaten 1 günde hallediyorlar. Basittir. Ustalığı parçası ucuzdur. Başak kullanan kişiler Conta yanmasına alışık olmalı. Yinede çok memnunduk.Steyr 768, Başak 2073 S ile balya bağlayan arkadaşlarımız var. Motorun çabuk ısınması için su kanalları dardır. 35 derece üstü sıcak havalarda sıkıştırmaya gelmez, motor şişer, rölantide dinlendirmek ister.Dikkatli kullanmak ister.Yakıtı normaldir.Kendi işinizi rahatlıkla görürsünüz.Çok iş varsa piyasaya çalışmak için tavsiye etmem.
Biz 2004 ten 2016 yılına kadar başak 2073sh kullandık. 2002 modeldi. Çok güzeldi. Çok kullanışlı uygundu. Ama 12 senede 3 kere motor açıldı. Zorlayinca conta yakıyordu. Conta yakması bizim için büyük sorunda değildi. Problem olunca hemen yaptiriyorduk zaten 1 günde hallediyorlar. Basittir. Ustalığı parçası ucuzdur. Başak kullanan kişiler Conta yanmasına alışık olmalı. Yinede çok memnunduk.
Bir çok konuda güzel açıklamaların var. Özellikle takip ediyorum yeterli oluyor.Arkadaş yeni kullanıcı olduğu için motorun huylarını anlatmaya çalıştım, elbetteki bizde Başak kullandık, kendine göre iyi motordur, iş durumunu belirtmediği için yüzeysel konuşmak durumunda kalıyorum.Sezonda ortalama 40-50 000 balya atan arkadaşlarımız var, kişiye göre bölgeye göre tercih edilir.
komşuda td80 onunla balye yapıyor . Td80 arzalandı bi kaç gün amcasının 2075 ile balya yaptı performans nasıl diye sordum
td den daha cok yakıyor dedi ve hareret sorunu var dedı 2075 2015 modeldı videosuda var
[video]www.youtube.com/watch?v=pZYnOOgMpLg[/video]
buda case 65c balye performansı deneme ıcın taktık kendı tarlamızı balyaladık genel olarak üstesınden geldı
[video]www.youtube.com/watch?v=utBB42P3LzU[/video] makınayı ilkkez kullandım biraz acemılk var)