Nasıl kullanacağım zzehir pompasına mi katacagizBor ve çinko kullanmanızı tavsiye ederim
Evet.Kurt ilacıyla beraber kullanabilirsiniz.Kaç dekara yeriniz varNasıl kullanacağım zzehir pompasına mi katacagiz
1 kilogramı 10 dekar yere gider.Sizin topraganizda bordan kaynaklı verim düşüklüğü varsa çok iyi olur.Aynı zamanda diğer minarellerdende içeriyor .1kilogram alıp denemenizi tavsiye ederim40 dekar yerim var
Ürün ismi söylemeyi unutmuşum.Compo firmasının Nutribor isimli yaprak gübresini denemenizi tavsiye ederim.Dekara 100 gram üre 100 gram magnezyum sülfat ve 50 gram kadarda çinko sülfatla beraber uygularsanız gelişim güzel olur40 dekar yerim var
Bu evreden 10-15 gün daha geçsin.Ayçiçeği kendini belli etsin.O zaman uygulama yapabilirsiniz.Nutribor maliyetli gelirse bayinizden boron etonolamin alıp kullanabilirsinizÇok teşekkür ederim bilginiz için ben şimdi capalatiyorum tarlayı gübre atacağım dekara 22 kg üre düşünüyorum sizin söylediğinizi ne zaman atmaliyim
Rica ederim.Bu arada boron etonolamin ticari isim değil bir çok firmada bulunan bor solüsyonudurTeşekkürler kardeşim
Konya şekerin bu ürününüde kullanabilirsiniz.Siteyle iletişme geçerseniz yardımcı olurlar.Veya bölgenizdeki konya şekerin koparatefinden alabilrsiniz.Teşekkürler kardeşim